Connect box

Przyjdzie, albo nie przyjdzie. Od ponad roku nie mogę zaktualizować. Albo wywala błąd aktualizacji, albo Connect Box uległ awarii. Nie pomogła wymiana modułu, wymiana radia, wykasowanie starego profilu i założenie przez ASO nowego. Wciąż mogę tylko zlokalizować samochód i zamknąć lub otworzyć. Nie działa MyCar, czyli informacje o ilości paliwa, przebiegu, ciśnieniu kół.
Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, to będę wdzięczny. ASO nie daje sobie rady. Mamy się umówić na jakieś dłuższe odstawienie auta, ale jak do tej pory nic nie wskórali (zgłaszałem problem sześć razy) to jakoś kiepsko to widzę.

Pokręciłem się dzisiaj po mieście, ale nic mi się nie pokazało.

Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka

Pokręciłem się dzisiaj po mieście, ale nic mi się nie pokazało.

Masz taką opcję ???
45.jpg
46.jpg

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

Nie mam wbudowanej nawigacji - może dlatego się nie aktualizuje.

Nie mam wbudowanej nawigacji - może dlatego się nie aktualizuje.

To jak ma to Tobie przesłać koordynaty do navi skoro jej nie masz ???

Nie mówię, że ma przesyłać. Skoro nie wiadomo dokładnie, czego ma dotyczyć aktualizacja, to może dotyczyć wszystkiego...

Nie mówię, że ma przesyłać. Skoro nie wiadomo dokładnie, czego ma dotyczyć aktualizacja, to może dotyczyć wszystkiego...
Pisałem wyżej i ta opcja działa masz fotki wyżej

Miałem 2 dni temu aktualizacje, pierwszy raz w sumie. No i w końcu działa wysyłanie adresu do nawigacji.

Wszystko byłoby prawdą, gdyby samochód nie miał niecałego roku i był z produkcji (czyli nie stał na placu wcześniej). Bateria powinna wytrzymać 5 lat...

Powinna. Więc skąd komunikat?
Ja bym podjechał do ASO i wszystko wyjaśnił w 15minut.

Ano na przykład stąd, że już 2 razy miałem inny komunikat zaraz po aktualizacji oprogramowania Connect Box, który nie pojawił się ponownie.

Obawiam się, że ASO mi nic nie wyjaśni, ale i tak jestem u nich w przyszły piątek, więc spytam.

Życzę powodzenia. Jak już pisałem wcześniej, walczę z tym modułem ponad półtora roku i nawet oparło się o Włochów. Temat rozwiązany częściowo, błędami o awarii sypie co jakiś czas, a ASO nie wie jak to rozwiązać.

Amortyzatory
Powrót