Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
Rafal nie bardzo dobrze,a wrecz rewelacyjnie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Na przykład, ramki w okół przednich szyb były oklejone z jednego kawałka foli, do roku było ok ale póżniej gdzie ramka ma prawie kąt prosty klej popuścił i tam pomarszczyła się folia.
Jeszcze nie zerwałem tej foli, to wkrótce postaram przesłać kilka foto.
Jaka folie uzyles Oracal, 3m czy cos innego?
Być może to jest przyczyną Twoich problemów...Tylko nie były pomalowane plastyki pod folię.
Być może to jest przyczyną Twoich problemów...
Niebawem wstawię fotki jak oklejanie wyszło u mnie, a wszystko za sprawą kol. Belfer
Pozdrawiam.
- Rafał
U mnie nie ma już ameliniuma cos Ty amelinium oklejal?
Brałem to pod uwagę, ale to niezbyt trwałe rozwiązanie...Próbował może ktoś zrobić środek plastidip-em? Chodzi mi o konsole i pozostałe elementy z alu.
Próbował może ktoś zrobić środek plastidip-em? Chodzi mi o konsole i pozostałe elementy z alu.
Super kierownicaTak to wygląda u mnie:
Pokaż załącznik 141304Pokaż załącznik 141305Pokaż załącznik 141306Pokaż załącznik 141307
Dodatkowo okleiłem obudowę nawiewu na pasażerów tylnej kanapy.
Z efektów pracy Belfra jestem bardzo zadowolony
Mam nadzieję, że i trwałość będzie długoterminowa
Pozdrawiam.
- Rafał