Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Nie obraź się, ale tak jak to wygląda teraz, to wygląda jak kupa
Zdejmij te progi rodem z szybkich i wściekłych.
Lotka jest akurat w miarę, bo subtelna.
Felga musi być i to min 17" jeżeli chcesz iść w stronę wyglądu.
Jeżeli chodzi o obniżenie, to ładuj -30, -40, bo bez obniżenia 17" będzie traktor.
Wnętrze fajne, bo skóra, tak jak kolega napisał czarna podsufitka git jedzie. Możesz pokombinować z tunelem od GT, bo to fajny patent we wnętrzu 147.
Pozdrawiam i udanych modyfikacji, byle w słusznym stylu![]()
Co wy chcecie progi pierwsza klasa :lol: Ja bym zaczął od zaspawania dodatkowych tylnych drzwia tak serio to już wszystko zostało powiedziane, progi wek, felga i gleba do auta, ewentualnie przyciemnienie szybek, może czarne środki lamp,
btw fajny kolorek auta![]()
Progi do wywalenia. A zamiast srebrnych ramek na numery dałbym klubowe![]()
Przede wszystkim felgi. Obniżenie delikatne również wskazane. No i pokaż więcej zdjęć. Co do wnętrza, to wiele nie trzeba zmieniać, jest piękne samo w sobie
Wyczyścić dobrze. Czarna podsufitka i będzie kozak
Tunel, ten pod climatroniciem, idacy miedzy fotelami aż do podłokietnika. Wpisz sobie na allegro TUNEL ALFA GT. czarne środki lamp również zobacz na allegro wpisz REFLEKTOR ALFA ROMEO 147 CZARNY podsufitke zrobisz sam, poszukaj manuala, na bmw-sport.pl jest jeden dobry. Jak znajdę to Ci podesle![]()
Manual to instrukcja montażu. Wpasuje taki tunel
Jak nie będzie to chamski niebieski led, tylko białe światło, to super pomysł. Sam mam tak u siebie, tylko, że zwykłe żółte światło. Myślę też nad założeniem oświetlanych klamek z wersji Long.
A jak je zamontowałes na podsufitce? bo ja chce miec oswietlenie z ON.OFF zeby bylo widac sam cień padania a nie zarowki.W golfie 3 pięknie wyglądają paski led w kabinie
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka