Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Łożyska się powinno wymieniać parami a nie po jednym.W ostatnim czasie:
- nowe opony przód Dębica Presto UHP2 215/45/17
- nowy filtr kabinowy Mahle
- nowa cewka NGK
- nowa piasta koła prawy tył SKF
Sam znaczek można.Piękny ten grafit ci wyszedł. U mnie zima poszła w czarny proszek.
Co do przycisku klapy - u mnie działa, ale znaczek już brzydki. Wymienia się sam znaczek czy razem z tym przełącznikiem? Mam SW.![]()
![]()
"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda
Piękny ten grafit ci wyszedł. U mnie zima poszła w czarny proszek.
Co do przycisku klapy - u mnie działa, ale znaczek już brzydki. Wymienia się sam znaczek czy razem z tym przełącznikiem? Mam SW.
Mam skręcane wentyle u siebie, jeśli będziesz pamiętać, żeby dobrze je dokręcić przed założeniem opon na felgę to nic nie będzie uciekać.
Łożyska się powinno wymieniać parami a nie po jednym.
Mnie tak mówił zawsze mechanik że jak robisz jedno łożysko zrób drugie bo za miesiąc przyjedziesz z tym właśnie drugim, raczej to nie nowoczesna teoria ale lata doświadczeń w mechanice....
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Padnie drugie wymienisz drugie [emoji16][emoji6] Może tak gada żeby dwa razy nie podchodzić do tego samego tematu...
Mnie tak mówił zawsze mechanik że jak robisz jedno łożysko zrób drugie bo za miesiąc przyjedziesz z tym właśnie drugim, raczej to nie nowoczesna teoria ale lata doświadczeń w mechanice....
Zwykłe naciąganie, nie ma to ze sobą żadnego związku![]()
Łożyska się powinno wymieniać parami a nie po jednym.
"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda