• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Co dziś zrobiłem dla swojej Belli ?

Dostała przy pięknej pogodzie porządne mycie :)
Moja także
235.jpg

W 156 założone dziś letnie koła i od razu bardziej mi się podoba:lol:

Naprawiona klapa bagażnika, w końcu się delikatnie zamyka A nie trzeba było tłuc jak drzwiami od zuka...
I.....
Akcja plastiki rozpoczęta !
Mam dość tego trzeszczenia...

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Na co Ci m&ms.
Ja dziś założyłem opony na felgi do alfy i wywazylem 16 do żony wozidełka.

Dzisiaj jestem po myciu wnętrza mojej 159. I szczerze mogę firmę polecić jak ktoś szuka W okolicach Torunia porządnego Spa dla swojej Belli: ) ponadto na moich beżach i brazach naprawdę widać różnicę. Teraz będę wkładal klubowe dywaniki ( szczerze przyznam lekko zdziwiony jestem ich kolorem, miał być brąz jest hmm jasny beż ale będzie dobrze;))

I korzystajac z lepszej pogody procz wnetrza wyprane zewnetrze:) Obecnie na wiosne przygotowani z Bella kompletnie

Wysprzątana w środku, wymienione koła na letnie, umyte również nadkola pod plastikowymi zabezpieczeniami przód oraz tył. Jutro mycie karoserii i kół zimowych.:)

Jak zawsze na dzien dobry mowie jej ,ze ja lubie. "Ala" sie odwdziecza i sie nie psuje .Dzisiaj napoilem ja za 200zeta.

Oddałem na tynkowanie jednego błotnika, oraz polerkę całego auta. I nie dzisiaj tylko wczoraj, ale przyszła gumowa dokładka zderzaka z Chin ;)

Ostatnia edycja:
A moja dziś dostała nowe żaróweczki do oświetlenia tablicy.
111.jpg222.jpg
A w przeciągu ostatnich dwóch tygodni
20160215_101856.jpg20160215_101952.jpg
A tak świecą tylko jeszcze nie są do końca dobrze ustawione
20160304_182112.jpg20160308_184257.jpg

Amortyzatory
Powrót