• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Co dzis udalo mi sie zepsuc w mojej Belli

Nie to było moim zamysłem. Będzie w bazarze, to ludzie zobaczą :)

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

odkleiło się lusterko zewnętrzne (plastik od tworzywa) i teraz strach jechać szybko bo może odpaść

Jadąc z Koszalina do Katowic przejeżdżałem po drodze przez Łódź...

Dwie opony załatwione (przód i tył), pirelli Sotto Zero i dwie felgi (nie pękły, ale ranty ścięte...)

godzina 20, wezwałem Policję (Policjant złapał się za głowę jak zobaczył dziurę, zastawili pas radiowozem i kierowali ruchem żeby nikt więcej nie wpadł), assistance miałem na szczęście więc laweta gratis, poszukiwanie wulkanizacji która ma na stanie jakiekolwiek opony 225/40/18, udało się i po 23 poleciałem dalej...

20160223_201110.jpg20160223_204136.jpg20160223_205309.jpg20160223_213542.jpg20160223_214754.jpg

No nic, trzeba zrobic. I tak nie mam co narzekac bo jak na Alfę to wcale sie nie psuje ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Alfa nie pali... Dziś kręciła jak szalona a nie zaskoczyła, dwa tygodnie wcześniej po przekręceniu kluczyka żadnej reakcji. A potem jak gdyby nigdy nic pali na dotyk. Ja powoli wysiadam, jedno zrobię to wychodzi dalej:(

Przewód wspomagania... Jeśli firma która kuje przewody dała ciała to trzeba będzie zainwestować w nowy

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Peknieęta sprężyna tylna...
To przyspieszyło decyzję o założeniu ProKitow:)

Wysłane z mojego SG S6 Edge przy użyciu Tapatalka

Zapomniałem o trzecim małym betonowym słupku podczas wyjazdu i zrobiłem rysę na zderzaku...

Sprzęgło powiedziało papa...łożyska na skrzyni M32 też już wołają o pomoc :(

Przepalona lewa tylna żarówka. Ciekawe czy wymiana będzie łatwiejsza niż przód.

być może tak zrobię, po wymianie w/w łożysk. Jak kolega wróci z L4 to zrzucamy skrzynię. Łożysko 5/6 biegu już nie woła...ono wrzeszczy...

Dzisiaj nie użytkowałem Belli.
Dzisiejszy dzień potwierdził więc, że Alfy się nie psują...

Amortyzatory
Powrót