• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ciekawostki z aukcji do wzięcia

Zamiast ratować to Wy rozbieracie. Dziwne podejście.

Wujek a co to ratować?? Czas 95% modeli 155 lub nawet więcej minął bezpowrotnie i taka jest kolej rzeczy , że stare wyeksploatowane zardzewiałe pojazdy idą na złom i kupuje się nowe. Tak jest ze wszystkimi autami. Owszem jak ktoś ma warunki i z auta można jeszcze coś zrobić nie bacząc na koszty które zawsze gdy się kalkuluje są za małe i finalnie wkłada się 2 razy tyle niż zakładano to jak najbardziej można odbudować każde auto.

Hej Panowie, chciałem się zapytać czy ktoś oglądał albo coś wie o bordowej 155 z Łomży, która wisi na olx już baaardzo długo?

Pamiętam, że za 1900 nawet była wystawiona i też nikt nie wziął. Nie chce mi się wierzyć w brak rdzy szczególnie po tym co zobaczyłem w mojej 155. Chodzi mi właśnie o budę bo mam plan nabycia rozbitej 166 2.5 V6 190 KM i przekładka silnika do 155 więc pierdzący tłumik w opisie mi zwisa :p

Szara 155 V6, która kiedyś była w Lubelskiem jest do sprzedania. Nie jeździ - brakuje jej sprawnej przepływki.

Amortyzatory
Powrót