Ciekawostki z aukcji do wzięcia

Chciałbym przypomnieć ze nie dalej jak 2 lata temu Marcin chciał sprzedać swoje poliftowe 155 V6 i jakoś chętnych nie było nie ten kraj.
Ja chetnie odkupię jesli chce sprzedać swoją 155V6 ale znam te auto i wiem ile jest wart ten egzemplarz plusy i minusy i dam tyle ile ja uważam że jest warte a tak niech próbuje sprzedać po swojej cenie

Byli by chętni na jakieś fanty z tej za 800zł? Chętnie bym przytulił to Recaro, reszta jest mi totalnie zbędna i bym sprzedał.

Kuźwa, ale to koniec świata... zadzwonię jutro, może ogarnę jakiś transport i zwiózł bym ją na plac.

Narazie jeżdzi ale stan podłogi jest tragiczny, żebym miał umiejetności spawalnicze, garaż i czas to napewno bym ratował. Brakuje mi wszystkiego co napisałem więc jak sie posypie całkiem wtedy idzie do rozbiórki najlepiej żeby to wydarzyło sie na wiosne a i tak baba będzie zrzędziła że grata trzymam na działce

Andrew, garaż do blacharki z podstawowym sprzętem jestem Ci w stanie załatwić, umiejętności można dość szybko nabyć. Z czasem to nie pomogę, bo sam mam z tym problem.

Znaczy że ja ją mam ;)
282.jpg

Nie wygląda źle:)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Wiemy wiemy zw to Ty ja zabrałeś to co buda dla mnie :) hahaha najlepsze jest że sprzedający nie potrafił mi powiedzieć czy korozją jest z przodu czy z tyłu bo nie pamiętał

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Wizualnie wyglada naprawdę spoko. Nadkola i tył tez Ok. Wyjmę w weekend bagażnik to ocenie jakie zniszczenia zrobiła ruda. [MENTION=2993]marshall[/MENTION] szukasz budy do V6?

Ostatnia edycja:
Wizualnie wyglada naprawdę spoko. Nadkola i tył tez Ok. Wyjmę w weekend bagażnik to ocenie jakie zniszczenia zrobiła ruda. @marshall szukasz budy do V6?
Moim zdaniem to będzie zgniłek a to dlatego że jest z Polskiego salonu i pewnie recaro kierowcy porwane od strony drzwi

No pewnie ze porwane zdziwiłbym sie jakby było całe. Zreszta właściciel mnie o tym poinformował telefonicznie.
Widac to było jak bzrobione było foto srodka celowo pomijając zewnętrzną część fotela:D a i brak foto tylnych błotników

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót