• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ciekawostki z aukcji do wzięcia

Domyślnie

Druga blisko wawy, juz zastanawiałem sie czy nie obejrzeć na zabawke za 800zl bo więcej bym nie dal.
hahaha disla na zabawkę i to rozbitego, co ty sciemniasz ty na jeden eksponat nie masz czasu a o zabawce piszesz:D

hahaha disla na zabawkę i to rozbitego, co ty sciemniasz ty na jeden eksponat nie masz czasu a o zabawce piszesz:D

501.jpg

Takiego diesla to ja jeszcze nie widziałem ;)

hahaha disla na zabawkę i to rozbitego, co ty sciemniasz ty na jeden eksponat nie masz czasu a o zabawce piszesz
Wiesz dlaczego? Bo do tego auta przykładam się żeby nic później nie poprawiać, myślę 10 razy jak coś zrobić dlatego idzie jak krew z nosa.
W tym przypadku wymienił bym blachy bez lakierowania, wywalił środek i jeździł dla fun'u aż się rozsypie, bez żadnych skrupułów, taka mała różnica ;)

Zresztą jak teraz był czas i chęci coś podłubać to się sam uziemiłem, także to chyba jakieś fatum.

Ostatnia edycja:
Panowie ktos chetny na 155 skorupe z papierami za 500zl.Auto wybebeszone , zdrowa buda.Podloga, tylnie blotniki ,przod brak rdzy.Za kilka dni wrzuce fotki jak cos.

Dziaru zniknął z radaru:(.

Przypomniało mi się dzisiaj, zwłaszcza w kontekście Kolegi Andrzeja poszukującego 155, że Dziaru wspomniał kiedyś, iż może zmajstrować taką 155:).

Tak polift ,ale bez przednich i tylnich blotnikow.Te sobie zostawiam.W zasadzie puste auto,jak nie pojdzie to idzie na zlom, bo za duzo tego a ubezpieczenie trzeba placic.Po zdjeciu tylnich blotnikow zdrowa blacha.Auto regularnie konserwowane i garazaowane.Progi zdrowe .Gdy bylo w calosci ,kilka elementow bylo do malowanie ale trafilem lepsza sztuke, kompletnie nie skazona szpachla i rdza i graty przekladam.

Ostatnia edycja:
Salatin podjadę, pooglądam , możliwe że dzisiaj :) będę Ci dzwonił

V-ka mi opuszcza kanał licze ze w tym tygodniu , to może bym coś przygarnął na jakiegoś przeszczepa, moze bym mojego TD wsadził :P

Wszystko tylko nie TD bo to już o skandal zakrawa. Lepiej już ARNE pod maskę wsadzić.

Salatin podjadę, pooglądam , możliwe że dzisiaj :) będę Ci dzwonił

V-ka mi opuszcza kanał licze ze w tym tygodniu , to może bym coś przygarnął na jakiegoś przeszczepa, moze bym mojego TD wsadził :P

Spoko nie ma problemu

Amortyzatory
Powrót