Ciekawostki z aukcji do wzięcia

Ostatnia edycja:
Słuchajcie na allegro pojawił się gość co sprzedaje lusterka do 155 ja już jedną zamówiłem gadałem z nim ma ich trochę bo był we Włoszech na szrocie więc radzę się spieszyć są po 199 zł
Radze dzwonic przed kupnem jest pod telefonem
http://allegro.pl/lusterko-zewnetrzne-alfa-romeo-155-nieangielskie-i6805227411.html

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

elektryczne są dwa rodzaje z kostką przy lusterku polift i z kablami przedlift

O takie ogłoszenie wpadło mi ostatnio w oko. Ti jak ti ale te felgi chętnie bym przytulił :) niestety lada dzień czekają mnie inne wydatki więc jako rozsądny i odpowiedzialny człowiek muszę obyć się smakiem... ale może ktoś szuka ;)
linka nie mogę podać bo za świeży jestem w tym gronie ;) więc jeżeli ktoś jest zainteresowany wpiszcie w olx Alfa romeo 146 TI z Myszkowa za 1900zł ;)

518421132_4_644x461_alfa-romeo-146-ti-motoryzacja.jpg

Dzisiaj oglądałem białego przedlifta (nie ma go w ogłoszeniach) 2.0 Diesel 1995r. Jest do wzięcia wyjściowo za "2000 zł bez akumulatora".

Z plusów: OC na rok, opony zimowe z bieżnikiem jeszcze na ho ho, nie jest jakoś mega zużyty, ale... Ostatni rok spędził niejeżdżony w garażu, więc jakichś tam inwestycji wymaga. Lakier jest średni, ruda niestety powoli atakuje. Ja odpuszczam, jeśli ktoś jest zainteresowany to pisać, dzwonić :)

20170505_161210.jpg20170505_161241.jpg20170505_161259a.jpg20170505_161332a.jpg20170505_161347.jpg

Alfina , skad jest? chodzi o miejscowosc

podaj numer tel.

martwi mnie zbiorniczek płynu boo .... syf jak cholera ....

Mogłeś napisać o aukcji, jak była aktualna, wtedy ja bym Ci je podwędził:cool:.
Żartuję. Wolałbym czarne:).

Ale 50zł jest/było okazją.

Auto całe malowane i nie bardzo wierzę w to że auto nie ma rdzy, podłoga musi być już dobrze ruszona przez rdzę.

1500-2000 to realna cena u nas na rynku ale pracy przy autku dosc duzo jesli chce się mieć super autko

Jeśli auto bylo tylko malowane to żaden problem. Gorzej jak miało kiedyś takiego dzwona z przodu jak teraz z tyłu. Moim zdaniem realna cena za nią nie więcej jak 1500 złotych.

Przyznać się kto mi podwędził lusterka? ;)
https://www.olx.pl/oferta/lusterka-do-alfa-romeo-155-CID5-IDm4fWg.html#737442f7c4

Dzwoniłem równe 3 godz. po wystawieniu...

Ja je podwędziłem ale do kupna nie doszło. Właśnie odmówiłem przyjęcia przesyłki pobraniowej bo cena w magiczny sposób wzrosła o 100 złotych :) Sprzedający w smsie bardzo przepraszał, że się pomylił, że mu żona wystawiała na aukcję te lusterka... Czyli pewnie będą do sprzedaży znowu, w wyższej cenie, potencjalnego kupca przestrzegam, żeby uważnie przeprowadził transakcję z tym sprzedającym - żeby znowu cena nie wzrosła po drodze.

Janusz biznesu ;) pewnie miał kilka/kilkanaście maili że mu dołożą 50 lub 100 zł ;) nie zdziwiłbym sie jakby to zrobił ktoś stad.
Ale sami prowokujemy takie sytuacje niestety- kupując na zapas, pisząc wszędzie ze to towary deficytowe. Na forum wszyscy koledzy, poza to juz wojna na całego.

Jest dokładnie tak, jak piszesz. A najlepsze jest to, że jakbym musiał, to bym je kupił za tą stówkę więcej :)

Miałem do zapłaty 232 złote - czyli przesyłka 132 pln :)

Były wystawione 2 lusterka, jedno uszkodzone, po 50 każde.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót