• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ciekawostki z aukcji do wzięcia

Może [MENTION=34379]edhel[/MENTION] sama zaprezentuje?

Ma ktos moze 1.8 badz 2.0 8v skads wyczarowac w fajnym stanie ;)?

Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka

kasztelan, nie słuchaj głupot plecionych przez supabache. Nikt normalny takiego wozu by nie gniótł dobrowolnie. Ale jak widać, niektórzy potrafią fantazjować.

A z innej beczki, macie jakiś dobry przepis na nalewkę z pigwy?

35.jpg

Ja bym tam gniótł ;)

maryszkens, po co siejesz zamęt? Moja nie była tak pordzewiała, miała lusterka, nie miała dziury w masce i najważniejsze maska nie była bordowa jak na zdjęciu. Jaki masz cel w propagowaniu głupot, frajdę?

Ma ktos moze 1.8 badz 2.0 8v skads wyczarowac w fajnym stanie ;)?

Ciężka sprawa w dzisiejszych czasach.
Była niedawno z Warszawy, 2.0 8V, zielona, wisiała długo, nikt nie chciał (tanio nie było), aż wreszcie kupiłem ją (po obniżce z 10 tyś zł).

Na razie do dostania masz tę na zdjęciu powyżej, zapodanym przez Maryszkensa:D:eek:.

Ostatnia edycja:
maryszkens, po co siejesz zamęt? Moja nie była tak pordzewiała
kasztelan, nie słuchaj głupot plecionych przez supabache

Drogi użytkowniku Wujek (bo Alfaholikiem na pewno nie jesteś - Alfaholik nie sprzedaje z premedytacją złomu innemu Alfaholikowi), Dziaru już wspomniał w tym wątku co możesz zrobić dobrego dla ludzkości z użyciem swojej głowy i ściany, ja dodam że nikt oprócz ciebie nie plecie tutaj głupot i nie sieje zamętu. Na zdjęciu wrzuconym przez Maryszkensa jest cudownie przez ciebie zgnita 155, może od drugiej strony poznajesz?

zz.jpg

Przyglądnij się dokładnie scenerii, jest do miejsce do którego od razu pownieneś udać się ze swoją własnością, zamiast wychwalać swoją "perełkę".

Załączniki

• 14808085_1123277621091222_887926267_o.jpg
    14808085_1123277621091222_887926267_o.jpg
    54.4 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Wujek, jeśli zrobiłeś tak, jak piszą inni, to powinieneś zrekompensować komuś taki "towar".

Z drugiej strony, dlaczego ktoś (z info powyżej wnioskuję, że [MENTION=34379]edhel[/MENTION]) kupił takiego trupa?
Nie obejrzał dokładnie auta?

Wujek, jeśli zrobiłeś tak, jak piszą inni, to powinieneś zrekompensować komuś taki "towar".

Z drugiej strony, dlaczego ktoś (z info powyżej wnioskuję, że @edhel) kupił takiego trupa?
Nie obejrzał dokładnie auta?

bez przesady, auto było sprzedane za 2.5 tysiaka więc trzeba było się spodziewać że to igiełka nie jest

Z ciekawości- czemu ten gość ma tutaj dalej konto, skoro sprzedał tak skorodowany samochód na forum?

Ale do samej transakcji nikt nie ma zastrzeżeń- ktoś sprzedawał, ktoś kupił. To czy przepłacił czy nie to już sprawa drugorzędna.
Chodzi o to że ktoś tu idzie w zaparte- że to nie możliwe że tak zgnite, że to nie jego itp

Bzdura, cena adekwatna do stanu to masa z dowodu razy 60 groszy.
Przed zakupem tego auta rozmawiałem z jego kupującym i mówiłem że ta 155 musi byc zardzewiała skoro wystawił za taką cenę i przestań pisac sam bzdury bo sam silnik jest tyle wart a po rozmowie z Arturem który znał te auto stan silnika był bardzo dobry

- - - Updated - - -

Chodzi o to że ktoś tu idzie w zaparte- że to nie możliwe że tak zgnite, że to nie jego itp
i oto jest cały dym, wujek zapiera się że auto było w bardzo dobrym stanie:D

Sam kiedys kupiłem 155 za większe pieniądze i wyglądała podobnie do wujkowej

Załączniki

• DSC_0159.jpg
    DSC_0159.jpg
    172.6 KB · Wyświetleń: 14
  • DSC_0156.jpg
    DSC_0156.jpg
    143.8 KB · Wyświetleń: 14
  • DSC_0154.jpg
    DSC_0154.jpg
    126.6 KB · Wyświetleń: 12