Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po dzień dzisiejszy ogladam się na ulicy za 145 i dalej mi się podoba gdy kiedyś miałem taką.
jak nie ma a 147GTA co prawda rzadkość ale było busso147 też nie ma, a jeździ tego co niemiara
A co powiecie na 145 z boxerami 1.6 8V pod maską? Praktycznie wszystkie ogłoszenia z takimi oscylują w granicach 2-3 tysiące zł. Czy to już są trupy, czy może cena wynika z tego że ludzie się tego boją?
Tutaj przykłady 2 rokujących egzemplarzy:
1) https://www.olx.pl/oferta/145-1-6-boxer-klima-oc-CID5-IDineRT.html#8754cf8e62
2) http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-145-1-6-boxer-ID6yziU7.html
jaki problem wsadzic silnik V6 masz przecież z całą elektryką145 ma jedną znaczącą wadę niema Busso i to ja eliminuje
teraz można wyhaczyć z rynku za 20pare tysięcyNo ale to de facto seria limitowana i za zdecydowanie większe pieniądze niż zwykła wersja.
Autko jest w takim stanie, że żal mi by było nawet kierownicę na ładniejszą wymienić, żeby nie niszczyć oryginałuI dla mnie to by była jego największa wada. Dlaczego? Bo człowiek zawsze chce coś pomodzić, zmieniać szukane po nocach dodatki, a tutaj jednak głupio to robić, bo niszczymy oryginalny stan.
Co do koloru - de gustibus non est disputandum - ale czasami fajnie jest pohej... Ekhem... wyrazić swoją opinię na forum![]()
prawie takie same ale różnice byłyWracając do temu TS 150 km był ten sam w 145 i 147?
Jeśli blacha jest zdrowa to uważam że nawet o 1zł nie przeplaciles.
A stronę wcześniej wrzuciłeś zdjęcie z widocznymi tablicami
Wóz mi się podoba ze względu na stan ogólny.Nawet kolor mi nie przeszkadza.
auta poniżej 2000 roku to lepiej od razu do kasacji wywozić niż użerać się z sapaczami i malkontentami podczas sprzedaży.Po prostu pojechał i kupił. Szkoda ,że większość osób na forum kupuje jak czegoś nie ma , a jak się fajny egzemplarz pojawi to znikają .