Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Posiadała też wiele wad które odkryłem osobiście i to był powód odstapienia od zakupuAle jest dopieszczona, to nie ulega wątpliwości - wielu potwierdziło, tylko żaden się nie odważył kupić.
Posiadała też wiele wad które odkryłem osobiście i to był powód odstapienia od zakupu
Pisałem o wadach tego auta juz w kilku tematach. Auto było w posiadaniu jednego z userów tego forum i od tamtego czasu przestał tutaj zagladać, powiedziałem jemu , jesli usunie usterki to wrócę i auto bez wahania kupię i od tamtej pory brak znaku zycia i jakichkolwiek info natomiast po jakimś czasie Alfina pojawiła się do sprzedania w tym komisie za cenę jaką widać
Kiedy oglądałeś auto? bo ja oglądałem auto chyba w pażdzierniku listopadzie 2006 rokujak ja ogladalem walila panewka....