Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zdjęcia zrobię jak będę miał chwile czasu , prawdopodobnie koniec sierpnia początek września .

Cena hmm , ile kto da najwięcej ;) Propozycje proszę kierować na PW

Z początku września wystawie ja na allegro od 1 zl z ustawiona cena minimalna .

Proszę także żeby więcej nie ciągnąc tego tematu tutaj tylko wszystko na PW . Jeśli ktoś jest konkretnie zainteresowany służę dodatkowym opisem itp .

Ma szyberdach , oczywiście działający . Kolor czarna smoła nero 601 . I na dodatek ma ABS ( dokładam zwykła serwo i pompę z Milano )

Tak jak pisałem wcześniej napisze jeszcze raz , Silnik i cały napęd jest w idealnym stanie , osobiście wymieniałem wszystkie gumy na wale , sprzęgło , hamulce, zawieszenie tez było cale zrobione itp na tym może było zrobione z 2 tys km , według mnie dla siebie trzeba ja rozebrać cala przygotować pod lakier ,wylakierować i cieszyć się jazda .

Kazdy jest zainteresowany ceną, przeciez koloega ZENDER napisał ze egzęplasz w taki stanie kosztuje minimum 3000e wiec chyba wszystko jasne.

Cześć

może ktoś ma ochotę na Alfettę GTV 2.0 w stanie dość agonalnym - jeżeli chodzi o karoserię. Oferty na PW lub GG , jeżeli nie znajdzie sie chętny idzie pod nóż.

Załączniki

• Zdjęcie0659.jpg
    Zdjęcie0659.jpg
    138.4 KB · Wyświetleń: 142
  • Zdjęcie0654.jpg
    Zdjęcie0654.jpg
    125.8 KB · Wyświetleń: 144
  • Zdjęcie0655.jpg
    Zdjęcie0655.jpg
    135.2 KB · Wyświetleń: 144
  • Zdjęcie0656.jpg
    Zdjęcie0656.jpg
    127.8 KB · Wyświetleń: 141
  • Zdjęcie0657.jpg
    Zdjęcie0657.jpg
    111.2 KB · Wyświetleń: 139
  • Zdjęcie0658.jpg
    Zdjęcie0658.jpg
    95.3 KB · Wyświetleń: 126
A to nie jest czasem ta alfa z Arkuszowej ?

Widziałem, pewnie wszystkie elementy gumowe do wymiany... Ale prezentuje się zacnie, tylko kolor słaby. No i cena :/.

Samochód w zasadzie do kompletnej renowacji, wszystkie gumy do wymiany, silnik też trzeba rozebrać.

Imo bardziej godna uwagi jest ta 3.5 litra - ależ to musi latać...

I cena prawie o połowę niższa - szkoda, że i tak kosmiczna jak dla mnie.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót