Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O pieprzona jaka ładna! Ciekawe za ile pójdzie?

- - - Updated - - -

Kurde i z walizeczką :/ Ciekawe czy ma klimę bo się nie doczytałem. Oby nie miała :P

http://tablica.pl/oferta/alfetta-quadrifoglio-CID5-ID1Ua1r.html#3bccbeedf8;r:;s:
Alfetta raczej na części. Choć buda na tyle zdrowa że przy oryginalnych zderzakach można by się pokusić o przywrócenie koniczynki na drogę.

PS: Tylko mi przednich lamp nie podkupić bo już mam dogadane na wtorek :) Jak coś to właściciel twierdzi że ma też oryginalne przednie kwadratowe lampy.
Przednie lampy w Alfettcie sedan i coupe ( GTV/6 ) są takie same?

Ostatnia edycja:
Dzis zakupilem z ogloszenia w Belgii : Instrukcje naprawy AR Alfetta/GTV/Giulietta, 1570cm3,1779cm3,1962cm3 1973-1981.232 strony.Wydanie z 1984r.Jest w jezyku holenderskim,ale jest to do ogarniecia.Nastepny krok ,to zakup fajnego transaxa do remontu.:)

Poszukuję nowego właściciela dla Alfetty 2.0 1983 rok. Samochód przygotowywałem dla siebie do codziennego użytku. Aktualnie zamontowany jest silnik 2.0 TS z 75. Pojazd niezarejestrowany - można rejestrować na białe lub żółte. Jak ktoś jest zrzeszony w jakimś automobilklubie to z opinią niskie OC. Zdjęcia i więcej konkretów na GG 2735527

Ten egz. pochodzi z Sycyli jak pamiętam, został skradziony z transportu do salonu i przestał 20 lat ukryty. Chyba w 2008 pojawił się do sprzedania na południu Włoch i był nieco tańszy

Ostatnia edycja:
Ten egz. pochodzi z Sycyli jak pamiętam, został skradziony z transportu do salonu i przestał 20 lat ukryty. Chyba w 2008 pojawił się do sprzedania na południu Włoch i był nieco tańszy

A dziś można ją wziąć w Maranello :D

Ostatnia edycja:
majk - teraz dopiero zobaczyłem ogłoszenie z poprzedniej strony.
Możesz coś więcej napisać o tej Alfettcie ? Ewentualne foto i cenę na maila bubelson75@wp.pl bo gg niestety od pewnego czasu nie posiadam.

Jakby ktos szukal ladnego Oldtimera:)tylko troche daleko,bo az w Chile:cool:
cgi.ebay.com/ebaymotors/Alfa-Romeo-Other-6C-2500-Sport-Cabriolet-Pininfarina-Alfa-Romeo-6C-2500-Cabiolet-Sport-Pininfarina-/330844908665?pt=US_Cars_Trucks&hash=item4d07e4ac79

Amortyzatory
Powrót