Ciekawe ogloszenia

Wstawiłem tak tylko informacyjnie . Ciężko znaleźć takiego spidera , wiec jakby mi się udało kupić w niezłym stanie to nie będę wybrzydzał .

To ja dużo ładniejsza sprzedałem w Polsce w podobnych pieniądzach , ale jakoś bardzo zainteresowania nie było . Kazdy chciał igle za 1000E .

Nie wiem czy jest sens tu wrzucać takie ogłoszenia bo jakoś to się nie przyczyniło żeby ktokolwiek z tego forum coś kupił z tych ogłoszeń , każdy myśli ze trafi igle za 2 tys od dziadka który niema neta i nie wie ile to kosztuje .Albo komentuje ze to , ze tamto . Te czasu już dawno się skończyły . Kto miał kupić to już kupił .

Ewentualnie ci poważni co szukają , to szukają , kupują i nic się nie chwalą . Tak jak JA ;)

Bo jak już wspominałem to dział 'Brał bym' :)
To, że jest sporo tych aut w Naszym pięknym kraju a ich właściciele nie chcą się kontaktować, 'bratać' z innymi posiadaczami tego typu żelaza to akurat największy minus. Zawsze coś by ktoś może podpowiedział, częściami lub wiedzą poratował a tak radź sobie sam.
Zender kupiłeś po V6 coś nowego ?
PS To Ty sprzedałeś cała 75 wtedy na allegro ? Myślałem, że to była cena za sam silnik, wał i skrzynie ( i tak cena była atrakcyjna ). Za całe auto dawałem Ci 5 tyś, pisałeś że mało więc sądziłem, że to same graty poszły.

Ostatnia edycja:
Na allegro była cena za sam silnik i skrzynie a za całość była inna cena , niestety za 5 mi się nie kalkulowało tego wszystkiego co do niej było pchnąć .

Co do kupowania to żadnych alf już nie mam zamiaru kupować , chyba ze mi się trafi kiedyś ładny spider .

Może wiosna 2015 będzie ładny dopieszczony TS do sprzedania... Momo , Recaro , Zender te sprawy...

Do sprzedania jest alfa 75 z silnikiem 2.0TS ale buda od 1.6 lub 1.8 bo akumlator jest po prawej stronie. Do tego troche namotane pod maską. Może komuś przyda się na czesci bo cena jest jak za złom.

http://allegro.pl/show_item.php?item=4043523119

Dodaje kilka dodatkowych fotek bo koleś przysłam mi na e-mail.

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• alfa wroc.jpg
    alfa wroc.jpg
    40.3 KB · Wyświetleń: 303
  • alfa wroc1.jpg
    alfa wroc1.jpg
    36.6 KB · Wyświetleń: 302
  • alfa wroc2.jpg
    alfa wroc2.jpg
    51.7 KB · Wyświetleń: 294
  • alfa wroc3.jpg
    alfa wroc3.jpg
    71 KB · Wyświetleń: 288
  • alfa wroc4.jpg
    alfa wroc4.jpg
    50.1 KB · Wyświetleń: 287
Trzeba umieć szukać . Bezpośredni link do produktów firmy Lester : http://www.lester.it/it/articoli.php?c=12

W załączniku foto wzoru zderzaka jaki kiedyś sprzedał Wujo z takiej czerwonej alfy .

A co do body kitu od chłopaków z wawy to to na pewno nie jest Zender ani evo tylko Veloce .

Na chwile obecna mało prawdopodobne jest żeby w Polsce był jakiś kit Evo .

Duzo się poniewiera takich rodzynków jak Veloce na ebay a Anglii .

Jeśli ktoś ma do sprzedania ładny body kit Lastera lub Veloce albo Evo to z mila chęcią od kupie za dobre pieniądze . Tylko podkreślam ze interesuje mnie w ładnym stanie a nie jakiś łach popękany .

Jeśli cena podana w ogłoszeniu za ta czerwona 75 ala ts , jest za cale auto to jak za darmo .

Załączniki

• laster 1.jpg
    laster 1.jpg
    50.8 KB · Wyświetleń: 101
Ostatnia edycja:
Taka okazja i nie okazja - jeśli jeździ i ktoś chce sobie zrobić ścigałkę, to OK, ale jeśli miałaby być wyprowadzona na coś technicznie tip-top i ładnie wyglądające, to bardziej opłaci się kupić coś, co jest kilka razy droższe, ale znacznie lepiej rokuje.

Cena jest za całosc. Koles nawet nie wiedział jaki silnik jest w tym aucie dlatego chciałem zeby mi podesłał zdjecia.

To cena Szok . Sam bym ja przygarnął chociaż nie wiem po co jakby była bliżej mnie .

Jeśli ktoś ma do sprzedania ładny body kit Lastera lub Veloce albo Evo to z mila chęcią od kupie za dobre pieniądze . Tylko podkreślam ze interesuje mnie w ładnym stanie a nie jakiś łach popękany .

W miarę przyzwoite zderzaki (przód i tył) były jeszcze kilka dni temu na eBay-u UK.

W miarę przyzwoite zderzaki (przód i tył) były jeszcze kilka dni temu na eBay-u UK.

Ale mnie interesuje kupic w PL . Wiem ze na ebayach jest tego sporo , ale koszt wysyłki , przelewanie pieniędzy jest dość problematyczne . Nie mam już ciśnienia na takie bajery . Ale jakby ktoś był w Angli lub Niemczech i chciało by mu się pobawić w przywiezienie czegoś takiego to moglibyśmy się dogadać .

Ten pakiet Laster-a całkiem mi nie leży, jeszcze Veloce ( czyli rozumiem to jak szły 75 v6 na UK ? ) jakoś wygląda ale to z Twojego linku całkiem porażka.
Co do tej 75 za 700 chętnie bym wziął, ale gdyby były papiery. Dla części ok też chętnie ale nie za cenę ponad 1tyś. zł za lawetę do mnie. Chyba, że mi ktoś to przytaszczy taniej ?

W tym Lasterze trzeba by przerobić tylny zderzak na Veloce czyli zakleić te chamskie wloty i było by ok .

Veloce to pakiet robiony chyba głownie przez Anglików i były zarówno do V6 jak i TS-a .

Poniżej 1000 to ci nikt nie przytaszczy , niema opcji . Ewentualnie dam wam podpowiedz z własnego doświadczenia jak takie tematy ogarniać : jedziesz na miejsce albo dajesz gościowi przelew na konto za całość i zamawiasz tira ,transport na giełdzie transportowej , myślę ze za 4 stówki ktoś by to przytaszczył w twoje okolice .

Po za tym nie wiem czy to jeszcze aktualne bo dzwonilem dziś do typa i podobno ktoś mu wpłacił zadatek na konto . Jutro mam wiedzieć więcej .

W tym Lasterze trzeba by przerobić tylny zderzak na Veloce czyli zakleić te chamskie wloty i było by ok .

Veloce to pakiet robiony chyba głownie przez Anglików i były zarówno do V6 jak i TS-a .

Poniżej 1000 to ci nikt nie przytaszczy , niema opcji . Ewentualnie dam wam podpowiedz z własnego doświadczenia jak takie tematy ogarniać : jedziesz na miejsce albo dajesz gościowi przelew na konto za całość i zamawiasz tira ,transport na giełdzie transportowej , myślę ze za 4 stówki ktoś by to przytaszczył w twoje okolice .

Po za tym nie wiem czy to jeszcze aktualne bo dzwonilem dziś do typa i podobno ktoś mu wpłacił zadatek na konto . Jutro mam wiedzieć więcej .

"miałem" kiedyś oryginalny EVO kit do 75 w stanie średnim...ale "miałem"...nie wiem czy jest jeszcze

Załączniki

• alfa-romeo-75-1-8i-turbo-tcc-1987-241599_3.jpg
    alfa-romeo-75-1-8i-turbo-tcc-1987-241599_3.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 83
Amortyzatory
Powrót