Te felgi wyglądają mi na Zendery ale dopiero na Alfie pięknie się prezentują
Felgi to Zender Siena 18"x8" i były dedykowane do Alfy, były produkowane tylko w rozstawie 5x98, wpisując w google images : zender siena, innego samochodu na nich nie zobaczysz
piękna bella , 4 zdjęcie gdzie było zrobione kojarzę to miejsce
95% zdjęć z tej sesji zostało zrobionych w Cytadeli w Warszawie
Bardzo ładna sztuka. Przebieg ma duzy jak na ten rocznik, ale jak na diesla to jest nic
HA HA, nie chcę zaczynać wątku rzeki w moim temacie, ale uwierz mi że przebieg 160 000 w dieslu z 2005 na zachodzie to mało...
ja wiem że 90% alf w Polsce nawet z 2000 roku ma podobny przebieg (na liczniku) ale wystarczy porównać wnętrze i od razu wszystko jasne...
według krajowych standardów powinienem ją cofnąć na 80kkm i nikt by się nie zorientował;p
Ujmę to tak: szuakłem 2.4jtd po fl przez ponad 2 miesiące w kraju i się załamałem, skonczyło się sprowadzeniem tej i naprawdę jestem bardzo z tego zadowolony.
Piękna sesja, w takiej konfiguracji jeszcze 156 nie widziałem.
A tak w ogóle to nie za dużo kontrolek się świeci?
W sumie to każda 156 tak ma na postoju... ponad normę jest tylko kontrolka przepalonej żarówki postojowej, o nią pytasz?
Piękna Alfa i świetny fotograf.
Pozdrawiam.
- Rafał
Fotograf to Krzysztof Paliński, za niewygórowaną opłatą jest w stanie każdemu zrobic podobną sesję, powiem że naprawdę warto

Jak ktoś chce do niego namiar lub więcej szczegółów to proszę na PW
Nie wiem jak wam, ale mnie się nie podobają za bardzo te felgi i opony moim zdaniem są za szerokie i wystają za nadkola, szczególnie widać to na fotkach od przodu :/
To oczywiście Twoje zdanie, też z tym wystawaniem się chwilkę łamałem czy je brać, ale...
felgi są dedykowane do 156 i naprawdę idealnie pasują, idealne wchodzą w nadkola, zostawiając w największych dobiciach po 1mm luzu, wykorzystują maksimum miejsca jakie jest.
prowadzenie samochodu w porównaniu do seryjnych 205/55/16 to niebo a ziemia, wreszcie poczułem co to znaczy mieć samochód przyklejony do asfaltu który prowadzi się jak po szynach, ja już innych kół/opon nie chcę