Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ładna Alfinka, ten silnik to po wirusie czy to ten - 1910 JTD CF3 136 CV DEPOT BELGIO ??
Te felgi wyglądają mi na Zendery ale dopiero na Alfie pięknie się prezentują![]()
piękna bella , 4 zdjęcie gdzie było zrobione kojarzę to miejsce
HA HA, nie chcę zaczynać wątku rzeki w moim temacie, ale uwierz mi że przebieg 160 000 w dieslu z 2005 na zachodzie to mało...Bardzo ładna sztuka. Przebieg ma duzy jak na ten rocznik, ale jak na diesla to jest nic![]()
Piękna sesja, w takiej konfiguracji jeszcze 156 nie widziałem.
A tak w ogóle to nie za dużo kontrolek się świeci?
Piękna Alfa i świetny fotograf.
Pozdrawiam.
- Rafał
Nie wiem jak wam, ale mnie się nie podobają za bardzo te felgi i opony moim zdaniem są za szerokie i wystają za nadkola, szczególnie widać to na fotkach od przodu :/