Chip Tuning, EGR DPF OFF, W-WA

Chroniczny brak czasu niestety.
to nie jest tłumaczenie albo się prowadzi interes albo odmawia usługi bo tak prowadzone sprawy kończą się takimi lub gorszymi opisami a pewnie nikt z tego tytułu nie bedzie zadowolony

to nie jest tłumaczenie albo się prowadzi interes albo odmawia usługi bo tak prowadzone sprawy kończą się takimi lub gorszymi opisami a pewnie nikt z tego tytułu nie bedzie zadowolony

Ja Ciebie dokładnie rozumiem, sam mam w pewnym sensie z tego powodu pewną rozpoczętą, ciągnącą się w nieskończoność operację.

Jak to jest z tym podnoszeniem mocy? Musze jechać na hamownię przed i po skoro silnik pracuje prawidłowo?

Wróciłem do żywych.
Zapraszam ponownie do kontaktu zainteresowanych.

Jeżeli ktoś chciałby usunąć EGR, DPF czy wykonać chip tunning w jtd (mapy dedykowane) to zapraszam do kontaktu ze mną przez PW.
W najbliższym czasie dodatkowo takie usługi jak kasowanie rejestru sensorów, programowe usuwanie immo itp itd.

Pozdrawiam
Patryk

podaj numer na prv

Polecam Patryka (maly_777), byłem dwa razy i wszystko git. Najpierw na wyłączenie egru, później chip i moje 8v ożyło :D

Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka

Witam, wysłałem wiadomość na pw w sprawie dpf. Proszę o kontakt telefoniczny w razie pytań
Pozdrawiam

[lang=en]Hey! Do you do other cars than Alfas? I have a Volvo that needs some tuning...

Witam. Może mi ktoś wysłać numer albo adres do Patryka maly777? Na pw. Z góry dziękuję. Waldi.

Amortyzatory
Powrót