Chip Tuning, EGR DPF OFF, W-WA

maly_777

Aktywny
Auto
AR 156 FL SW 1.9 16V
Jeżeli ktoś chciałby usunąć EGR, DPF czy wykonać chip tunning w jtd (mapy dedykowane) to zapraszam do kontaktu ze mną przez PW.
W najbliższym czasie dodatkowo takie usługi jak kasowanie rejestru sensorów, programowe usuwanie immo itp itd.

Pozdrawiam
Patryk

Ostatnią edycję dokonał moderator:
ile za wyłączenie egr? ewentualnie jeżeli oczywiście jest taka możliwość to zlikwidowanie przepływomierza, aby jeździło bez niego?

Polecam usuwanie egr od patryka , zrobine u mnie w 159 - super jezdzi i spalanie spadło ( ja mialem uszkodzony elektromagnes )

Ile kosztuje usunięcie EGR?? Już od dawna mam zaślepionego ale denerwuje mnie kontrolka silnika która cały czas się pali. Muszę się tego dziadostwa pozbyć.

Dodatkowo oprócz zwykłego generowania kodów do radia z Alf możliwość ich dekodowania, wyłączania CAN CHECK.

Pierwsze zrobione radio. Jak widać działa na biurku bez CAN ;)

20130413774.jpg

Ceny ustalane indywidualnie. Pisać na PW :)

Ostatnia edycja:
O moje radyjko :)

- - - Updated - - -

O moje radyjko , przypominam ze po dlugiej nieowocnej walce w serwisach z tym radiem , Patryk uczynil cud !

ALLFFA-1.jpg

Dół już jest lepszy ze względu na nieszczelność w dolocie.
Niedługo cel 190KM i wrzucę w tedy od razu wykres serii.

Czekamy również na wykres z hamowni ze 159 8v 120KM + dpf + egr oraz jeszcze jednej 156 :)

Ostatnia edycja:
Polecam usługi Patryka, wyczyścił mi sensor Air Bag, wszystko odbyło się sprawnie i bez bólu...

Całe życie kierowałem się tezą że: "Tanio i dobrze to nie ma, a drogo i źle to jak najbardziej!!!"

Patryk złamał mój stereotyp!!!!!!

POLECAM!!!

Szczerze polecam usługi Patryka, miła, tania, a przede wszystkim fachowa obsługa! Bez problemu usunął mi źle zrobiony soft i powrócił do oryginalnego wraz z usunięciem EGR'a. Jestem pewien, że gdy będzie taka potrzeba jeszcze nie raz zwrócę się do niego z pomocą.

Dzisiaj wybralem sie do r-performance w celu sprawdzenia moda wykonanego przez patryka , Wyszedlem z wielkim bananem na twarzy efekt - 184.6 KM i 380 NM

PROMOCJA !
Przy elektronicznym usuwaniu DPF'u usunięcie mechaniczne gratis. Szczegóły na PW. Ograniczona czasowo/ilościowo więc kto pierwszy ten lepszy.

Po logach. Sprawność układów wtryskowego dolotowego pracę turbo łatwo ocenić. Jak ktoś chce możemy jechać na hamownie. Ja to nawet jestem "za" zawsze.

Wczoraj Patryk wyłączył u mnie EGR, czkawka przy przyspieszaniu przeszła i auto odzyskało wigor :). Także szczerze polecam jego usługi :)

u mnie również Patryk wykonał programowe wyłączenie egr - skończyły się problemy z szarpaniem. Cała operacja sprawnie i szybko więc polecam!

U mnie to samo, zamułka się skończyła po wyłączeniu EGR, teraz jedzie się malinowo :) Dzięki jeszcze raz - polecam!

Poproszę na PW informację na temat wgrania jakiegoś podkręconego softu do 166 2.4 jtdm 20V.

Amortyzatory
Powrót