• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Chip tuning CONMIR

aromeo

Nowy
Auto
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm BMW 535d F10
Witam,

Czy miał ktoś do czynienia z firmą CONMIR z Krakowa. http://www.conmir.pl/
Zastanawiam się nad podniesieniem mocy w mojej 159 i znalazłem właśnie tą firmę.
W internecie nie ma za dużo informacji na temat ich realizacji.
Robił może ktoś z Was chip u nich i może się podzielić swoimi odczuciami i przede wszystkim czy z samochodem jest wszystko w porządku.

Pozdrawiam Adam

@sdero bardzo chwalony, mój kolega robił u Niego chip w 166 2,4 i jest zadowolony, zresztą na forum sporo osób korzystało z oferty Mirka i polecają. Sam też planuję odwiedzić w celu chipka i wycięcia EGRu.

Polecam @sedero
na razie zrobiona wycinka EGR, ale też przymierzam się do chipa.

Znam Mirka (ma niesamowitą wiedzę w tym co robi), byłem zrobiłem zdecydowanie polecam 100%

Ma ktoś może wykres z hamowni po chipie w Conmir i może go tu wstawić?

Sory ze dopiero teraz odp :) na hamowni nie byłem , ale wzmacniałem sprzęgło bo seria się ślizgała i był test robiony z 180km pasatem Kombi i został z Tyłu :) Tyle z "hamowni" ale Mirek wie co robi wiec i tak go polecam

Polecam MirkaOdpowiednia osoba na odpowiednim miejscu

Jezdze z mapa wgrana przez Mirka od ponad 2 lat
Turbo hybrydowe ogarnial mi Maykee

Ostatnia edycja:
Też polecam.Robiłem u Mirka i jechałem aż z nad morza:).Profesjonalnie podszedł,zrobił,skóry nie zdarł i jest super.Chociaż sprzęgło i tak musiałem wymienić,co prawda miało już 300 tysi nalatane.Więc się nie dziwię,że chipa nie wytrzymało.

Amortyzatory
Powrót