Za dużo na forum nie znalazłem więc zakładam temat. Pod koniec września odbieram Stelvio i dealer namawia na położenie ceramiki. Proszę o opinie osób, które to zrobiły. Czy jesteście zadowoleni? Czy było warto? Dzięki.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Za dużo na forum nie znalazłem więc zakładam temat. Pod koniec września odbieram Stelvio i dealer namawia na położenie ceramiki. Proszę o opinie osób, które to zrobiły. Czy jesteście zadowoleni? Czy było warto? Dzięki.

do wnętrza leather shield na skóry 3-4 warstwy[/ATTACH]
no to zrobisz bez klopotu. wczesniej je sobie lekko przetrzyj jakimś łagodnym preparatem. Ps jaki kolor autka i skórek?
U mnie CarbonQ 10H, 5 letnia. Reload co 3 miesiące. Jestem zadowolony, a po każdym reloadzie bardzo zadowolony![]()
Jaki to koszt ten reload i ile to trwa?
A jak w praktyce u was wygląda mycie auta po ceramice? Sami to ogarnięcie? Czy jeździcie na myjnie?
A jak w praktyce u was wygląda mycie auta po ceramice? Sami to ogarnięcie? Czy jeździcie na myjnie?