boorek
Nowy
Wymieniłem... Teraz Alfa otwiera sie na widok kluczyka... W każdej temperaturze... Tak ze polecam goscia z Selgrosa
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
U mnie problem wygląda następująco: po kilkugodzinnym odstawieniu samochodu pilot nie działa, ale jak otworze już kluczykiem to moge od razu korzystać z pilota.
Ktoś podpowie mi co zrobić? Karta kodów czy coś innego?
Kilka osób miało z tym problem. Np ja. Objawy identyczne. Pomaga wymiana stacyjki na poliftowa. Tylko trzeba szukać magika który wgra do niej Soft ze starej.Siema! A miał ktoś z was tak, że przy niższych temperaturach centralka z pilota nie działała? Jak otworzę z grota i wcisnę od razu przycisk na pilocie to zaczyna działać i zamykanie i otwieranie itd... Latem wszystko ok zimą lipa. To już druga zimę mam 159 i drugą zimę się z tym boksuje
https://r.tapatalk.com/shareLink?ur...&share_tid=85159&share_fid=18432&share_type=tKilka osób miało z tym problem. Np ja. Objawy identyczne. Pomaga wymiana stacyjki na poliftowa. Tylko trzeba szukać magika który wgra do niej Soft ze starej.
Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Kolego odnosnie tego zamykania /otwierania ja mam dołożony jakis drugi sterownik z pilotem bo orginalny nie działa .To muwisz że trzeba na nowo je zakodowac
Kolego odnosnie tego zamykania /otwierania ja mam dołożony jakis drugi sterownik z pilotem bo orginalny nie działa .To muwisz że trzeba na nowo je zakodowac
Kilka osób miało z tym problem. Np ja. Objawy identyczne. Pomaga wymiana stacyjki na poliftowa. Tylko trzeba szukać magika który wgra do niej Soft ze starej.
Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Kluczyki swoje, stacja nowa. I gość który to zgra do kupy. Do dziś działa bez problemu.Faktycznie wymieniałeś stacyjkę i wszystko funguje? Trzeba mieć kluczyki od nowej stacyjki czy wystarczą własne, stare?