A
AR_33
Guest
Noooo marcins737, bardzo dobry pomysł 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marcins737 napisał:polecam poprzednika - model drx960rz , sam używam takiego od 6 lat i nie zamierzam zmieniać - normalna obsługa z klawiszy , wbudowany procesor - radio to nie ma wbudowanych końcówek czyli wymaga wzmacniacza/y zewnetrznych ale jest do kupienia sporo taniej więc zostanie na porządny wzmak
marcins737 napisał:w zupełnosci wystarczające dla osób nie mających w planach zabawy w dodatkowe wzmaki i droższe głośniki , jest to naprawdę przyzwoita klasa średnia zacnego producenta , cena o jakiej pisze wyżej Paweł156 jest dobra ofertą jak na takie radio (nowe)
Ja również za namową Marcina nabyłem taki wzmacniacz, tyle, że 80pln taniej niż w tej aukcji.marcins737 napisał:na początek polecam wyśmienicie brzmiący wzmacniacz 4/3/2 kanałowy , polecam go do głosników przód i tył , pochodzi ze złotego okresu firmy Alpine a brzmienie ma wręcz powalające , cena w aukcji jest jak najbardziej dobra dla kupującego
http://www.allegro.pl/ite..._oldschool.html
nie da się w AR zrobić sali koncertowej
iNTELL'a zapytam przy okazjiodkopuję. noszę się z zamiarem kupna głośników do alfy bo stare... mniejsza o tobudżet mocno ograniczony- max. 350zł. rozmawiałem z ludźmi z 2 salonów i jeden doradzał mi mju- dimension 6 a drugi ground zero (modelu nie pamiętam) ten drugi to alfista
chce wymienić 2 przednie głośniki ew. tweetery, muzyka głownie metal, czyli krótki bass i głośno
co kto poleci? tylko nie komercyjny szit
![]()
A to ciekawe, bo zawsze sądziłem że w metalu i rocku basu jest jak na lekarstwo, a najważniejsza powinna być dobra dynamika głośników podkreślenie gitar, perkusji, wokalumetal, czyli krótki bass i głośno