[159] Byla sobie Alfa ....

nie mam czasu sprzedawać na części...raczej w całości. Tak z ciekawości - czemu odpaliła poduszka pasażera, skoro nikt tam nie siedział...

nie mam czasu sprzedawać na części...raczej w całości. Tak z ciekawości - czemu odpaliła poduszka pasażera, skoro nikt tam nie siedział...
Ten typ, tak ma - sam zastanawiałem się czemu, skoro jest czujnik obecności, poducha wywala pomimo braku pasażera, może dlatego, że nowa decha kosztuję, jak się nie mylę, około 7 tysi ;)

Chyba lepiej by wywaliła, mimo, że nikogo nie ma, niż nie wywaliła z kimś...

prucz deski zazwyczaj idzie też szyba :D O wszystkim sie mysli. Niestety.

Chyba lepiej by wywaliła, mimo, że nikogo nie ma, niż nie wywaliła z kimś...
A, skąd pomysł na taką alternatywę? Skoro jest czujnik obecności pasażera, to chyba nie powinno być kłopotu, tak jak w wielu innych samochodach, żeby w przypadku braku pasażera, jasiek nie odpalał, tym bardziej, że jak pisze kolega, wywala on szybę czołową.

tak, szyba pękła od uderzenia poduszką...czyli gdyby nie ta poduszka, to może nie byłoby szkody całkowitej. 7 tys. za deskę, 2-3 tys za szybę, 2 tys. za poduszkę plus robocizna - to niepotrzebnie podraża koszt naprawy o kilkanaście tys. zł!!! Dobrze,że mam wyłącznik poduszki pasażera...

ojjj, wiem co czujesz;-( miałem podbną sytuacje tyle ze na A4 - moja bella wyglądała przerażająco ale uratowała mi życie....

Załączniki

• Zdjęcie038.jpg
    Zdjęcie038.jpg
    343.1 KB · Wyświetleń: 205
Amortyzatory
Powrót