Rafał
Nowy
- Auto
- 164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fajny test drive
Słychać że masz nie małą wiedzę o tym konkretnym modelu .
Jednak patrząc na Twoją historię z modelami AR , nie powinno się mieć żadnych wątpliwości . Pozdrawiam .
Śliczna jest!!
Motor też słuszny!
Co wy panowie gadacie z tym przodem ? Fajna jest, im dłużej się ją ma tym lepsze wrażenie robi. A przód jest masywny, krótki zwis. Elegancka fura i jak jeździ
Edit - Czy ja dobrze widziałem, że manetki TCT montowane są do kierownicy a nie do kolumny ?
Tak manetki przy kierownicy i mistrzowsko zaprojektowane! choć po programie rzadziej je używam.
Hmmm, myślę że zgodnie ze sztuką manetki powinny być zamontowane do kolumny i nie obracać się wraz z ruchem kierownicy.
Pewnie dlatego bo są małe, w Giuli już masz manetki jak z Ferrari i nie kręcą się z kierą.
Co nie zmienia faktu, że Giulietta jest mega a zwłaszcza w takiej wersji jak Ty masz!
PS. I tak szacun dla AR, że sekwencja działa zgodnie z logiką, Niemcy się nadal nie nauczyli...
http://parkers.bauercdn.com/PageFiles/156850/DSC_0440.jpg
Piękna i bestia ..... tylko która jest która ???
Jak to? Piękna i bestia to 164, w tym roku ma (jako model-ka) 30-tkę. I tyle jesteście już razem, że to musi być coś poważnego; a "młoda" niech się póki co od niej uczy, choć z tego co piszesz i co słyszałem o niej w pewnym warsztacie potrafi już całkiem dobrze pokazać pazurki
.
Pozdrawiam