[Giulietta] Busso

Fajny test drive :)
Słychać że masz nie małą wiedzę o tym konkretnym modelu .
Jednak patrząc na Twoją historię z modelami AR , nie powinno się mieć żadnych wątpliwości . Pozdrawiam .

Siemka.
Na początki testu głośniej było słychać ptaki niż was :P

Powiem, ci że wydech brzmi świetnie!
Auto z boku i z tyłu robi na mnie mega wrażenie, kolor też miazga, ale niestety przód julki jest jakby nie z tej bajki - zwłaszcza lampy mnie rozwalają.
No ale w tym pakiecie brałbym w ciemno :)

Też przód do mnie nie przemawia dlatego parkuje przodem do ściany i zawsze patrze na dupeczke - w sumie to naturalne patrzenie :):)

Fajny test drive :)
Słychać że masz nie małą wiedzę o tym konkretnym modelu .
Jednak patrząc na Twoją historię z modelami AR , nie powinno się mieć żadnych wątpliwości . Pozdrawiam .

Dzięki za miłe słowa - cały czas odkrywam coś nowego :) Pozdrawiam

Śliczna jest!!
Motor też słuszny!
Co wy panowie gadacie z tym przodem ? Fajna jest, im dłużej się ją ma tym lepsze wrażenie robi. A przód jest masywny, krótki zwis. Elegancka fura i jak jeździ :D
Edit - Czy ja dobrze widziałem, że manetki TCT montowane są do kierownicy a nie do kolumny ?

Ostatnia edycja:
Śliczna jest!!
Motor też słuszny!
Co wy panowie gadacie z tym przodem ? Fajna jest, im dłużej się ją ma tym lepsze wrażenie robi. A przód jest masywny, krótki zwis. Elegancka fura i jak jeździ :D
Edit - Czy ja dobrze widziałem, że manetki TCT montowane są do kierownicy a nie do kolumny ?

Tak manetki przy kierownicy i mistrzowsko zaprojektowane! choć po programie rzadziej je używam.

Tak manetki przy kierownicy i mistrzowsko zaprojektowane! choć po programie rzadziej je używam.

Hmmm, myślę że zgodnie ze sztuką manetki powinny być zamontowane do kolumny i nie obracać się wraz z ruchem kierownicy.
Pewnie dlatego bo są małe, w Giuli już masz manetki jak z Ferrari i nie kręcą się z kierą.
Co nie zmienia faktu, że Giulietta jest mega a zwłaszcza w takiej wersji jak Ty masz! :)

PS. I tak szacun dla AR, że sekwencja działa zgodnie z logiką, Niemcy się nadal nie nauczyli...
http://parkers.bauercdn.com/PageFiles/156850/DSC_0440.jpg

Hmmm, myślę że zgodnie ze sztuką manetki powinny być zamontowane do kolumny i nie obracać się wraz z ruchem kierownicy.
Pewnie dlatego bo są małe, w Giuli już masz manetki jak z Ferrari i nie kręcą się z kierą.
Co nie zmienia faktu, że Giulietta jest mega a zwłaszcza w takiej wersji jak Ty masz! :)

PS. I tak szacun dla AR, że sekwencja działa zgodnie z logiką, Niemcy się nadal nie nauczyli...
http://parkers.bauercdn.com/PageFiles/156850/DSC_0440.jpg

I w/g mnie to jest porażka np. w giulii za duże!!! obijam palcami o nie jak włączam wycieraczki . A i w giuliettcie jeśli trzymasz kierownice w/g instrukcji - czyli 14:45 to razem z ruchami kierownicy np. na torze masz cały czas dostęp do sekwencyjnej zmiany biegów, i to dla mnie jest logiczne :)

Fajnie brzmi ,super jedzie.Auto po programie,jaka moc?

Nie znam mocy bo nie była hamowana - natomiast natural jest teraz taki jak przed prog. dynamic , a dunamic to....... - heh mam opcje launch control - start do 100. srednio wychodzi 5,7 - najlepszy czas lekko z górki 5,1 - najgorszy pod górkę 6,1 - jest niezle.....

małe ściganko :) i myjnia

Załączniki

• bussa.jpg
    bussa.jpg
    159.4 KB · Wyświetleń: 1
Udało się zrobić ciekaw zdjęcie ; Giulietta z muchołapką

Załączniki

• 20170609_152936.jpg
    20170609_152936.jpg
    132.3 KB · Wyświetleń: 1
Rakieta ! :)

Załączniki

• 20170609_143612.jpg
    20170609_143612.jpg
    133.2 KB · Wyświetleń: 0
Piękna i bestia ..... tylko która jest która ??? :)

Załączniki

• Piękna i bestia.jpg
    Piękna i bestia.jpg
    173.8 KB · Wyświetleń: 0
Piękna i bestia ..... tylko która jest która ???

Jak to? Piękna i bestia to 164, w tym roku ma (jako model-ka ;) ) 30-tkę. I tyle jesteście już razem, że to musi być coś poważnego; a "młoda" niech się póki co od niej uczy, choć z tego co piszesz i co słyszałem o niej w pewnym warsztacie potrafi już całkiem dobrze pokazać pazurki :D.

Pozdrawiam

Jak to? Piękna i bestia to 164, w tym roku ma (jako model-ka ;) ) 30-tkę. I tyle jesteście już razem, że to musi być coś poważnego; a "młoda" niech się póki co od niej uczy, choć z tego co piszesz i co słyszałem o niej w pewnym warsztacie potrafi już całkiem dobrze pokazać pazurki :D.

Pozdrawiam

To fakt ! a wspomniany przez ciebie " tester" miał pokrzywioną gebe przez dobre pół godziny po ujezdzaniu :)
a ta q4 ze zdjecia to pół roku ze mna a stara "babcia 164 jest ze mna juz chyba z 13 lat :) Pozdrawiam i do miłego :)

Amortyzatory
Powrót