• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Brera TBi TI S

djinni

Nowy
Auto
Brera 1,75 Tbi TI czarna 2011 r , MG Zr żółty zwany bananowym bandziorem
Witam Nadszedł czas na sprzedaż mojej Brery Niech ktoś inny się teraz nią cieszy Auto sprowadzone przeze mnie w 2018r ze Szwajcarii od pierwszego właściciela. Wersja jedyna słuszna, czyli 1,75 Tbi w wersji wyposażenia Ti. Już to wystarcza, że jest to niezwykle rzadki zestaw, a do tego uzbrojona w specyfikację S Prodrive Tzn zawias: amorki Bilsteina a sprężyny Eibacha i wydech Supersprinta. Brzmi jak przystało na Alfę. Auto w kolorze czarnym Przeze mnie wykorzystywane typowo weekendowo. Przebieg 180 tys z czego w Szwajcarii zrobione koło 160 tys. Moje przebiegi roczne to około 2 tys km Tak Typowo więc na weekendowe przejażdżki Śnieg i sól na drogach auto przeczekuje w garażu. Zero rdzy Można podjechać na dowolną stację i oglądać, ale niestety w Radomiu nie ma ASO Alfy. Cena to 80 000 do dogadania Wszystkie info do sprawdzenia również w Cepiku Vin ZAR93900005031534 Nr rejestr WR805AE data 1 rej 09.04.2010 tel 504481169 Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót