[Brera Spider] Brera Spiderrr Black

• Autor wątku Autor wątku szewi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ostatnia edycja:
Rybak ten wydech to wg mnie supersprint i raczej to nie sa same koncowki tylko kompletny uklad. DO 159 tez robia ale wg mnie za duze te owale, fabryczne daja rade..

http://sklep-tuningowy.pl/produkt/77..._10_-_gt_.html

Faktycznie caly układ, cena też ciekawa.Za 1/4 tej ceny mozna zrobić bardzo dobry układ wydechowy,za to owale akurat mi się podobają.

Biały spiderek prezentowal by się jeszcze bardziej egzotycznie ;).Niedowano widziałem audi A5 oklejoną białą folią ,ale w macie.Efekt naprawde imponujący.

Zmiana koloru raczej bedzie, ale na czerwony bo ten IMO najbardziej pasuje do spidera, do tego felgi jakies ladne czarne ....:)))) jest duzo opcji :))))
fajnie ze jest duzo mozliwosci i super powoli cos dlubac przy aucie i widziec tego rezultaty ;)

Ostatnia edycja:
284.jpg

Nakładeczki by Misiu dojechały - szczerze to nie widze roznicy w stosunku do oryginalow ktore mam w dziewiatce :-) Naprawde jestem pełen podziwu dla umiejetnosci naszego forumowego kolegi oraz jakosci wykonania nakladek.
W tym tygodniu będą montowane w spiderze ;)

Ostatnia edycja:
Dzieki ;) auto od zawsze mi sie podobalo, nie zapomne jakie wrazenie wywarl na mnie spider jak pierwszy raz go zobaczylem kilka lat temu na zlocie.

.

Masz na myśli tego niebieskiego V6 w Poznaniu ?? ;)

Marcin ,jaka jest historia twojego egzemplarza ?? Pytam bo 3 lata temu kolega sprzedawał identyczny ?? Wczesniej zakupił go w Lanciateam w Łodzi , a podejrzewam ,że takich czarnych spiderków z czerwonym wnętrzem jeździ najwyżej kilkanaście po PL .

Ostatnia edycja:
tak o tym V6 mowilem;)))

kilkanascie powiadasz... :)

Spider na bank nie ten - nasz sciagniety z de na nasza prosbe od 1 wlasciciela przed kupnem zarejestrowany w PL przez sprzedajacych. Wolelismy kupic juz zarejestrowany w kraju.

Ostatnia edycja:
nowa Brera z Zielonej Góry

Cześć, Daro, czy pomógłbyś mi sprawdzić pewną Brerę 2.4 jtdm świeżo sprowadzoną z Niemiec która jest w Zielonej Górze? Jest wystawiona na Allegro (czerwona na automacie). Jestem z Gdańska a klubu Alfapomorze i miałbym do Ciebie prośbę i biznes w tym temacie:-) RObert

Robeem pewnie bedzie skuteczniej jak napiszesz do Daro na priv ;) ew zadasz to pytanie w dziale "pomoc przy kupnie AR159/Brera/Spider"

Ostatnia edycja:
Szewi,
czy przypadkiem Twój Spider nie był w Unitronic-u na strojeniu ? Jeśli tak, to się pochwal :)

Hej nie był jeszcze na strojeniu. A co do Andrzeja Poniedzialka i jego programow - zlego slowa nie moge powiedziec bo chipowal moja poprzednia alfe, poswiecil jej sporo czasu, ma duza wiedze w temacie, a auto po sofcie smigalo ze az milo.

Ostatnia edycja:
Nakładki od Misia zamontowane - zupelnie inaczej wyglada auto :-) montaz prostszy niz nakladek fabrycznych.
32.jpg

33.jpg

Przy okazji wreszcie skonfigurowałem blue @ me (w 9tce od razu go zastapilem navi i nie mialem okazji sie pobawic tym systemem a szkoda, bo calkiem calkiem jest) - miła pani gada po polsku, blutooth dziala z tel, mp3 z pendzia hula, odbieranie tel przyciskiem z kierownicy, czy czytanie sms to ciekawe opcje (choc tej ostatniej nie rozgryzlem jeszcze). W zasadzie zaczalem sie zastanawiac po co montowac kombajn - chyba dla navi tylko... ale i tak bedzie montowany raczej :-)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót