[Brera Spider] Brera Spiderrr Black

• Autor wątku Autor wątku szewi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zakładaj czapkę i jazda bez dachu. Ja juz swoją 916 w tym roku ochrzciłem.
Co do siedzenia nisko, ma tak każdy Spider. To typowo sportowy "roadster". Dzięki temu ciężko się wysiada z auta. Ale moim zdaniem każdy Spider prowadzi się lepiej niż odpowiednik tego modelu.. Nie wiem czym to jest spowodowane.
Co do auta to jak najbardziej gratuluję. Niestety rzadkość tego modelu powoduje wysokie ceny zakupu, ale to jest in plus. Możesz z pewnością policzyć na palcach jednej ręki Spidera w swoim województwie.
Zresztą chyba jak każdy Pająk:) ja z pewnością drugiego nie minę w moim życiu, jadąc swoim :P

Nie wiem czym to jest spowodowane

Może tym,że konstrukjce aut otwartych sa bardziej zwarte i sztywniejsze.

Szewi mozna powiedzieć,że zrobiłeś niezłą inwestycję-lokatę.Tych aut jest naprawdę na sztuki,z czasem będzie mniej poprzez selekcję naturalną,także dbaj,huhaj,dmuchaj a z czasem auto będzie tylko zyskiwało na wartości.

Naprawdę szczera zazdrośc mieć takie auto na weekedny.Spojrzenia ludzi muszą byc na wagę złota,a każdy obejrzy sie za takim cackiem.

Jaka waga tego auta ??

Ze złożonym dachem wygląda obłędnie, strasznie rzadki widok na naszych drogach. Teraz pilnuj, żeby zazdrośniki jakieś nie porysowały ;)

SCHNNAZZI jasna sprawa: czapka, nauszniki, rekawiczki i wio...;) a tak serio to w weekend zapowiadaja ze bedzie cieplej ;) 916 tez sliczne autko, masz gdzies linka gdzie mozna ja obejrzec? :)
jest sztywno, o dziwo sztywniejsza konstrukcja niz w 159 TI, zawieszenie mimo ze na 17, mam wrazenie ze tez sztywniejsze ;)

waga nie mam pojecia ;))) kiedys zwaze obie to bedzie wiadomo

Ostatnia edycja:
Brery są straszne ale ten Spiderek to super jest. Ciekawy jestem jak wygląda sprawa użytkowania takiego cabrio w Polsce.

Gagnam style ;) sezon uwazam za otwarty - pierwsze 79 km spiderem z otwartm dachem zaliczone ;)

ten kolo na foto to ja tak przy okazji...jak pol dupy zaa krzaka normalnie i te okulary ...no trudno ;)

wrazenia: zajeb...scie, wiatr smuga lekko czubek glowy, nad Toba niebo i chmury, w srodku cisza, mozna rozmawiac nawet przy wiekszych predkosciach, muza chiloutowa z basikiem, dach przecwiczony kilka razy na swiatlach (z obawy przed deszczem, ale spidera deszcz sie nie ima ;)
Chyba fajniej sie jedzie jako pasazer - mimo wszystko, bo wtedy mozna sie delektowac w 100%, jazda w korkach - no problem, ludzie sie lamipa, troche to dziwne z poczatku :) naprawde spider wart kazdej wydanej na niego zlotowki :)
Nie myslalem ze jazda samochodem moze sprawic az tak wielka frajde...
Smieszne, jedziemy pajaczkiem, a tam w esce gadaja ze 3 cabrio widzieli w drodze do pracy, wiec lato idzie ....OBY :) moze to spider im gdzies mignal :))))

Załączniki

• IMG_1372.jpg
    IMG_1372.jpg
    77.7 KB · Wyświetleń: 290
Ostatnia edycja:
Piękna piękna i jeszcze raz piękna :) moje marzenie ! Szerokiej drogi i słonecznej pogody życzę !!!

No dziś dobra pogoda była w Warszawie na takie próby bez dachu :) Sam przed chwilą widziałem jeszcze jakiegoś cabrio Mazdy, mimo że już ciemno :D

Gratulacje, piękne autko :)

ze też mnie nie stac na drugie auto... śliczna a tak odbiegajac od tematu, jak rozpoznac bixenon??

Dzieki, bixenon po czym rozpoznac - kazdy xenon jest tez bixenonem w ar 159/brerze/spiderze (jak wlaczysz swiatla dlugie to przeslona soczewki sie podnosi i tez swieci xenon jako swatlo dlugie).
Czarny no co kto lubi :-) bardziej mi sie podoba spider, mial byc cabrio, a jazda bez dachu to wbrew pozorom niezly fun ;-) brer juz kilka zdarzalo mi sie spotkac na drodze, spidera jeszcze nie...:-)

Ostatnia edycja:
2 czarne niunie fajnie to bedzie wyglądało na zlocie :D

Piekna Bella, gratulacje. Bede wypatrywal na drodze.

Amortyzatory
Powrót