MasterYoda
Nowy
A powiedz co to za magiczną pastę użyłeś do końcówek wydechu? 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ręcznie leciałeś te końcówki czy maszynowo?Okres zimowy nie sprzyja jakimkolwiek pracom przy aucie ale już nie mogłem patrzeć na te usyfione końcówki. Mam taką sprytną pastkę i ogarnąłem to dzisiaj. Poza tym nowym elm udało mi się połączyć z brerą i wszystkimi modułami. Za niedziałające czujniki parkowania odpowiada usterka brzęczyka. Ponoć się znajduje pod tunelem środkowym.
Poza tym wyjeździłem dzisiaj trochę paliwa [emoji14]
Pokaż załącznik 285510Pokaż załącznik 285511
Dzisiaj wymiana olejów.
Jak już całoroczne to chociaż z tej średniej półki
Ręcznie leciałeś te końcówki czy maszynowo?

Polecam przed pracą pastą do aluminium, psiknąć czymś na smołę, bo końcówki najczęściej mają jej mnóstwo - no i fajnie też by było je potraktować jakimś deironizerem jak do felg czy lakieru. Ja swoje jeszcze papierem 2000 na mokro przeleciałem po użyciu i wypłukaniu chemii.
Pokaż załącznik 285612
Pokaż załącznik 285613
Pastą leciałem ręcznie, nakładasz kilka groszków i wnętrze rury robisz paluchem, a z drugiej strony łapiesz fibrę w obie ręce i wykonujesz ruch jak przy wycieraniu pleców ręcznikiem![]()
Turanzy to przecież letnie![]()
Nie używaj papieru ściernego bo możesz zerwać chrom. Albo w najlepszym wypadku porysować go.
To by się zgadzało, w testach ogółem wychodzi że na śniegu jest padaka na tych Bridgestone. Taka opona całoroczna na zimy bez śniegu
Z wyczuciem, mości panowie, z wyczuciem. Musisz sprawdzić w mało widocznym miejscu i od delikatniejszej gradacji. U mnie zwyczajnie sama pasta już nie dawała rady.