[159] Bose

Zabawy z montażem wzmacniacza nie powinieneś mieć jakoś szczególnie dużo, jeśli zamiast wzmacniacza BOSE dasz coś innego w to samo miejsce.
Nie no jasne, że jakbym miał w ogóle wkładać wzmacniacz, to na pewno włożyłbym co innego. Pociągnięcie kabla zasilającego do wzmacniacza i kabli pomiędzy radiem a wzmacniaczem, to faktycznie nie będzie strasznie dużo roboty, wydaje mi się, że najwięcej pracy było by z pociągnięciem kabli głośnikowych od wzmacniacza do każdych drzwi...

Jestem po odpięciu kabla i rzeczywiście Bose sie odblokowało. Audio nabrało niezlego kopyta po wprowadzeniua laudnesa :) Takze polecam takie rozwiązanie, a problem z przeskokiem skali glosnosci mnie kompletnie nie przeszkadza lub tego nie mam ? :cool:

Wyczepiłem wspomniany kabelek (nie lada wyczyn) dźwięk naprawde się poprawił a regulacja głośności jest normalnie tak jak było ciekawe od czego to zależy że u niektórych ma takie skoki u mnie jest ok.

Witam. Czy montował ktoś bose od podstaw w 159 sw bo mam takowy zestaw a nigdzie nie znalazłem opisu jak to ogarnąć. Kiedyś zrobiłem to w 147 zgodnie z opisem z forum i było ok. ale nie jestem pewien czy wiązka kabli idzie tu tą samą drogą co tam i jak prawidłowo zamontować subwofer. No i tam dodatkowo trzeba było od kostki z wiązki bose do radia doprowadzić dodatkowy kabel a tu nie mam pojęcia. Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót