• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

BOCHNIA- ilu nas jest?

U mnie tez masz termin odroczony ale jak masz zaufanie to oki ale i tak przeslij vin sprawdze ile na Tobie zarobil,oczywiscie jesli masz taka ochote,wiesz tak jak w malzenstwie kocha sie kogos ale od czasu do czasu trzeba go sprawdzic.

- - - Updated - - -

Tylko zapytaj o producenta sprzegla co Ci bedzie montowal.

Trafne porownanie z tym malzenstwem :) ok z samego ranka przesle ten vin az sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie :)

CO się dzieje nikogo z Bochnianinów nie ma od wczoraj na forum?

W Bochni i okolicach jest bardzo dużo alf ale co z tego jak nikt nie nie utożsamia z marką dla nich są to tylko wozidła.

No to zapraszamy może coś do przyszłego roku się ruszy i będziemy w Bochni prężnie funkcjonować.

a dziekuje :) jestem na pare dni i narazie podziwiam autka na ulicy :) w strone Brzeznicy widzialem 159 sw :) na kowalskiej stoi 147 po FL na tablicach z wieliczki :) a i dzisiaj pod galeria przepuscil mnie Pan na pasach w granatowej alfie 156 przed FL :D no szkoda ze nie poznalem Was wczesniej kiedy byla okazja :)
mam nadzieje ze ruszy sie cos z forum ;)
nie ma gdzies w okolicy bochni salonu fiata i Alfy? moze udaloby sie z nimi jakos dogadac co do promocji ;)?

A do kiedy jesteś dokładnie? A najbliższy salon masz albo w Tarnowie albo Kraków.

w przyszlym roku mam nadzieje bedziemy juz wiekszym gronem wiec i wieksze mozliwosci na ciekawsze spoty :)

- - - Updated - - -

a chlopakow z tarnowa zapraszamy do miasta soli na spoty bo podobno w waszym temacie nasza propozycja zostaje bez echa....:(

Koledzy i koleżanki!
Co z piątkiem? Robimy coś? Miejsce możemy w między czasie ustalić, a na razie jedziemy z listą. Oczywiście mile widzini są alfisti z okolicy, tej bliższej i dalszej.

26 X g. 18:00
1. Foox

26 X g. 18:00
1. Foox
2. bumarc
3. ...

ja niestety jednak nie bede moja alfa ma powazniejsze usterki niz wygladalo przez co musialem dostosowac prace do niej i mam niestety 2 zmiane :(

Misior co wypadlo wiecej czemu nie piszesz tylko cos kombinujesz znowu Cie mechanik bedzie dutkal.

Amortyzatory
Powrót