• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

BOCHNIA- ilu nas jest?

Oczywiscie ze Bochnia,ja dzialam tez z chlopakami z Nowego Sacza moze kogos sie da sciagnac byloby super.

Czemu Bochenska grupa wsparcia Alfaholikow milczy co z Wami chlopaki jeszcze nie czas na sen zimowy.

Teraz przeczytałem temat i musimy do nas ściągnąć Alfistów z okolicy, pokazać, że u nas też jest fajnie!

Ja caly czas nadtym pracuje na Nowym Saczu gdzie kiedys mieszkalam oraz z Michalem/pliszka/ na Tarnowie,zrobic wrescie jakis konkretny zjazd,a tak apropo to Janusz sprawdzil Ci ta odme do samochodu siostry?

Mi powiedział, że 82 zł, w innym sklepie 250 zł (nie wiem skąd taka cena:P ), a używka 30 zł

Najwazniejsze ze wszystko zakonczone pozytywnie i olej przestanie sie lac.

no to na kiedy się umawiamy ?:) tak wstępnie ?:P

Wstępnie mówisz? Napewno większy spocik zrobimy już w listopadzie,ale masz bocheński może w przyszłym tygodniu ale jeszcze terminu konkretnego nie piszę bo jestem dalej na chorobowym.

no ja mam wolny tylko piątek :(

No to dobrze do piątku sytuacja mam nadzieję się wyklaruje.

Tez proponuje piatek poniewaz dzis(15 min po tym jak z anet sie pozdrwialismy na wisnickiej) padlo mi sprzeglo no i musialem odstawic swoja belle do mechniora i na razie jeszcze nie wiem kiedy odbiore:(

Niestety nie moglem sie do ciebie dodzwonic a bardzo mi zalezalo na czasie wiec moj mech zalatwia wstepnie powiedzial mi 470 zl a u ciebie ile taka watpliwa przyjemnosc?:(

- - - Updated - - -

I najwazniesze na kiedy byloby do odbioru

Wyslij ma numer 509-074-340 do mojego meza nr.podwozia Alfy on ci jutro sprawdzi ja jestem na chorobowym

- - - Updated - - -

Tamten telefon na ktory dzwoniles jest w firmie.

Ech nie bede juz dzis robil zamieszania dzwonil mech ze 470 zl +robocizna i do odbioru prawdopodobnie w sobote wiec dzieki ale czas mnie nagli :(

Ale nie wiesz co ci wsadzi moj maz robi to samo co ja sprzedaje czesci z ta roznica ze w wieliczce jutro by ci przywiozl ale jak chcesz wybor nalezy do Ciebie.

- - - Updated - - -

A wiesz dobrze ze mechanik zarabia dwa razy na czesciach i robociznie!

Normalnie tak ale tego znam od lat i jeszcze mnie nie zawiodl :)

- - - Updated - - -

W dodatku mam u niego odroczony termin platnosci w takiej sytulacji :)

Amortyzatory
Powrót