BOCHNIA- ilu nas jest?

Tym razem było nas mniej i nie ma zdjęć, ale wpadliśmy na kilka moim zdaniem fajnych pomysłów. Obgadamy je w szerszym gronie na następnym spocie.

Foox ty sobie załatwiaj już czas na następny tydzień na spota :) A co do niedzieli tzn. 16.09.2012 to pamiętać spotykamy się na Galerii o 14.30 :) Obecność dla wszystkich obowiązkowa :D

Sory że mnie nie było ale niestety pod koniec tygodnia natłok pracy nie umożliwia wypadów :P A organizujemy jeszcze jakiegos spota jeszcze przed niedzielą? :)

Tomek tak jak pisałem wcześniej najbliższe spotkanie to niedziela 16.09.2012 parking Galerii i o 14.30 wylatujemy :D

Panowie ja miałem wczoraj taki nie doczas że się w głowie nie mieści co do niedzieli to ja chyba odpadam nie wiem jeszcze w 100% :/ a co do przyszłego tygodnia to ustawiamy się teraz na Brzesku ? :)

Może być i Brzesko. Mi tam to obojętne. Ja mam wolny tylko wtorek.

Co do wtorku to wtorek i Brzesko mi pasują :) Jak coś to ustawiamy się na wtorek na 18.00 w Brzesku na parkingu Intermarche :) A co do jutra to wpisywać się kto napewno jutro o tej 14.30 będzie na Galerii bo jak nikt to ja też sam nie lecę :P

Lista na 16.09.2012 godz. 14.30 Galeria:
1. bumarc
2. ... ???

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o wtorek to ja jestem na tak :) 18 na parkingu obok Lidla proponuję, więcej wolnego miejsca jest :) Hm co odnośnie tej Żegociny to ja niestety odpadam :/

Ech mam nadzieję, że sesja mi pójdzie spoko, to od 20 będę na spotach :P bo tak to zakuwam ostro :D jeszcze jeden ważny egzamin i 2 zaliczenia tylko :P

P.S. pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 KBC spotkanej w piątek w Bochni, pomachałem, ale chyba nie widział mnie ;) jakby co to kierowca z zielonej 146 :P

To tylko bumarc sie wybiera do żegociny ? zastanawiem sie w ogle jaka tam bedzie frekfencja a patrzac na pogode nie wroze rewelacji :( sam sie zastanawiam czy jechac.

18.09.12, g. 18 - parking przy Lidlu
1. Foox
2. bumarc
3. Michał(Pliszka)

Robi się pogoda, więc może zaległego grila byśmy rozpalili? Jeśli Michał zna jakieś miejsce niedaleko to możemy w Brzesku, jeśli nie to chyba zostaje bocheńska Raba :P.

To tylko bumarc sie wybiera do żegociny ? zastanawiem sie w ogle jaka tam bedzie frekfencja a patrzac na pogode nie wroze rewelacji sam sie zastanawiam czy jechac.
Żałuj, że nie byłeś.
Dopisała zarówno pogoda jak i frekwencja...
Pozdrawiam.
- Rafał

Ja żałuje, ale cóż poradzić - praca w dniu wolnym od pracy :(.

Oj macie czego żałować bo było świetnie :)

A tu fotki na których widać obecność bocheńskiej delegacji na gościnnych występach w Żegocinie :)

DSC01917.jpgDSC01918.jpgDSC01919.jpgDSC01920.jpgDSC01922.jpgDSC01923.jpgDSC01927.jpgDSC01931.jpgDSC01933.jpgDSC01993.jpgIMG_0051.JPGIMG_0053.JPGIMG_0068.JPGIMG_0074.JPG

Eee no widzę ze się udał spocik :D

Norbert no w Brzesku to nie wiem gdzie by jakieś miejsce było ale tradycji trzeba dotrzymać bo teraz kolej na Brzesko :D no chyba ze nie chce Ci się śmigać :P

Dla mnie to nie ma znaczenia czy Brzesko czy Bochnia.

Marek, wrzuć w odpowiednim temacie na Bochnianinie parę fotek.

Nie Marek tylko Marcin :P :D A co do fotek to właśnie poleciały na Bochnianina :)

Czyli co jutro godzina 18 ? parking koło Lidla ? :D

az załuje ze mojej czarnej bestii nie ma na tych zdjeciach :P bylaby prawdziwa mafia ;) w przyszłym roku przyjade do Was ;) wszyscy z Bochni??? nikogo nie znam :(

zmienilem wlasnie swoja 156 na 159 ;)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich,
Chciałem wpisać się na listę Bochniaków :)
Żałuję że nie mogłem być na grillu, ale na pewno to nadrobię :)
Na zdjęciach poznaję chyba tylko kolegę w koszulce Smash It! Nie miałeś czasem wcześniej niebieskiego P206 z 206club.net?
Pozdrawiam i do zobaczenia
Grzesiek

Amortyzatory
Powrót