• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

BOCHNIA- ilu nas jest?

No i bardzo ładnie:) zaczyna sie coś dziać a i widze nowe nicki sie pojawiają :)
Oczywiście nie mogę odpuścić takiej okazji:)

7 IX g. 18:00 - górny parking GR

1. Foox
2. Michał(Pliszka)
3. misior82
...

1. Foox
2. Michał(Pliszka)
3. misior82
4. bumarc
5. ...

:)bumarc koleszko z tego co pamiętam mówiłeś że dysponujesz kabelkiem i programem do wejścia do matrixa :)
jeżeli możesz to zabierz ze sobą :) pozdro 4all i czekamy aż lista sie wydłuży :)

1. Foox
2. Michał(Pliszka)
3. misior82
4. bumarc
5. Tomek Rybka

Dzięki wszystkim za kolejny spocik - jest nas coraz więcej i to mi się podoba.

I po kolejnym udanym spocie :) Widać że ekipa się zgrała, parę rzeczy dogadanych. Dobra miejscówka do podglądania dziewczynek znaleziona :D Jakimś dziwnym trafem w naszych dziwnych belach powtarzają się te same błędy. Do zobaczenia, następnym razem nie zapomnijcie kiełbasek, podpałki i piwa dla naszej pani foto reporter :D

dsc01902cx.jpg

dsc01905h.jpg

dsc01908g.jpg

dsc01909cj.jpg

dsc01904ab.jpg

dsc01907n.jpg

dsc01910z.jpg

Spotkanie uwazam jak najbardziej za udane :) Rozmowa w miłym gronie, na wiele ciekawych tematów :D Zapraszamy na nastepne spotkanie już niebawem :) Pozdrowienia dla wszystkich, którzy sie zjawili :)

Miło było :D i do po niedzieli :D

:) miłe spotkanie w miłym gronie :) oby więcej takich :) dzieki kolego bumarc za wyczyszczenie błędu :) poki co jest cisza i mam nadzieje że tak zostanie :)

Tym razem może czwartek? O 18? Może tym razem nie parking, a grill nad Rabą?

1. Foox

Tym razem może czwartek? O 18? Może tym razem nie parking, a grill nad Rabą?

1. Foox
2. bumarc
3. ...

ps. spotkajmy się o tej 18 na Galerii i z niej jak coś to razem polecimy nad Rabę :)

Ok, to może zróbmy od początku listę jak trzeba :P.

13 IX g. 18:00 - górny parking GK (weźcie prowiant na grila)
1. Foox
2. bumarc
3. ...

Na razie jest skromnie, ale jest nas coraz więcej z spotkania na spotkanie.

Kurde, chyba z naszych niedzielnych planów nici, przynajmniej u mnie, bo zmienili mi grafik i pracuje do 15:15. Wszystko ocz. zgodnie z prawem pracy, kurde.

Foox postaraj się z kimś zamienić - nie ma że boli i musisz coś wymyślić :D

co do 13.IX mnie niestety nie bedzie:( natomiast jeżeli chodzi o niedziele myslę że foox stanie na głowie żeby jednak być :P

Z racji na pogodę dzisiejszy grill nad Rabą raczej odwołujemy więc jak coć to tylko Galeria Rondo , godzina 18.00 i tym razem środkowy poziom.

Do niedzieli daleko i wiele może się zdarzyć ale jak coś to będziemy pamiętać o Żegocinie :)

Amortyzatory
Powrót