BOCHNIA- ilu nas jest?

wojtek7551

Nowy
Auto
Była Alfa Romeo 146 2.0 TS, jest Fiat Bravo II Sport
Witam, przeglądając forum zauważyłem, że jest sporo osób z Bochni i okolic. Może zorganizowalibyśmy jakiś lokalny spocik? Jak ktoś jest z tych okolic niech się odezwie:) Pozdrawiam Wojtek

ja mieszkam zaraz koło nowego brzeska. na spocik moge wpaść ale jedynie bmw alfy juz nie mam. kumpel tez bylby chetny swoja 155 . zrobić mozna w proszówkach pod pływalnią

Jeśli była by to niedziela to też się pisze. Pozdrawiam.

Nie ma to jak come back :D Dawno mnie tu nie było :)

Witam :) Pozdrawiam Bochniaków:D Bywam u Was czasem ale częściej jestem na wysokości Chełmu i Siedlca bo tam mam rodzinkę:)

witam :) ja mieszkam 4 kilometry od Bochni :cool: pozdrawiam alfaholików z okolic ;)

Brzesko wita:D wpadać na spota w święta do Tarnowa;)

Żegocina - dziś obudzona po śnie zimowym - dźwięk v6 z rana - lepsze od kawy milion razy. Małe OT - wiadomo kto jeździ GTV srebrną co parkuje pod PUP?

Witam. Jeśli by był ktoś chętny to 10 kwietnia jest spocik w Tarnowie ok godziny 17-18 na parkingu koło sklepu Carrefour:)

Pracuję w Bochni i przyjeżdżam czerwoną Alfą 145 QV raz na jakiś czas, jeździł bym codziennie ale 6L ON/100km w Vectrze wygrywa z 10L Pb/100 w Alfie - truć jej gazem nie będę :)

No to może odgrzeję temacik.

Kto chętny na jakiegoś spocika w najbliższym czasie?

No to w czerwcu się musimy spotkać, bo do końca mają trolę w robocie. W następnym tygodniu będę miał grafik to się rozkmini jakiś termin.

No to w czerwcu się musimy spotkać, bo do końca mają trolę w robocie. W następnym tygodniu będę miał grafik to się rozkmini jakiś termin.

A po tym weekendzie nie masz czasu? poniedziałek albo wtorek? albo jakiś dzień popołudniu?

Właśnie ja mam taką pracę, że wieczorami i popołudniami pracuję, w czerwcu na pewno 7 mam wolne, bo święto, a co więcej to mam nadzieje, że wreszcie dziś będzie grafik!

to jak będziesz miał grafik to podaj jakiś konkretny termin i będziemy negocjować:)

Amortyzatory
Powrót