BobeR_Gda Alfa Romeo 156 V6

• Autor wątku Autor wątku BobeR_Gda
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Oczywiscie AR super, tylko jak Sylwia juz wspomniala na srebrnych felgach bedzie ładniej wyglądała. Czy z przodu tez przyciemniłeś szyby, chyba tak?!
Tez sie nad tym zastanawiam, ale z drugiej strony nie wiem co na to Polcja :twisted: Bo po co mam płacic za przyciemnienie a potem przy nich zrywac z przednich szyb :!:
Pozdrawiam :!:

BobeR_Gda napisał:
Emenems napisał:
Gratuluję Autka. Też na taką poluję (dzisiaj sie okaże :D ). Powiedz mi jakie Ci wychodzi średnie spalanie?
Witam, a otóż tak; spalanie w mieście:
- bez klimy i wolno 12
- klima i szybciej 13 i w zwyż...

Trasa:
- do 110 niecałe 7
- do 150-160 10

Dzięki, nikt mi tak dokładnie jeszcze nie opisał spalania.

BobeR_Gda napisał:
Witam, a otóż tak; spalanie w mieście:
- bez klimy i wolno 12
- klima i szybciej 13 i w zwyż...

tu mam podobnie

BobeR_Gda napisał:
Trasa:
- do 110 niecałe 7
- do 150-160 10

ale tutaj to chyba podałeś albo spalanie chwilowe albo w galonach a nie w litrach :D

Olowek napisał:
Czy z przodu tez przyciemniłeś szyby, chyba tak?!

Tak mam przyciemnione z przodu taką samą folią jak z tyłu :)
Moim zdaniem bardzo ładnie to wygląda...
A Policja, no cóż przy kontroli szybki na dół :) i jest luz...
Nie ma z tym problemu :)

Myśle że z powodzeniem mogłeś takie właśnie fotki wrzucić zamiast w sepii:)
Czarne felgi pasują i są oryginalne i ładniej będą się prezentować właśnie w szerokich zimówkach. Na letnie calkiem dobry pomysł to wypróbować ten styl połączenia alu z czarnymi elementami.

Ja chce sobie kupić takie:
http://moto.allegro.pl/item192630994_felgi_aluminiowe_alfa_romeo_gt_147_156_17_.html
mam nadzieje że wię wyświetli strona bo co chwile widze je wystawiane i zaraz ktoś kupuje je:)

Mam nadzieje, że niedługo będe miał czas i gdzieś na zlocie zobacze i Twoją Alfe.

P.S
Żeby Ciebie nie złapali w zime bo z tym opuszczaniem szyb będziesz miał problem:D

marekm napisał:
BobeR_Gda napisał/a:

Trasa:
- do 110 niecałe 7
- do 150-160 10

ale tutaj to chyba podałeś albo spalanie chwilowe albo w galonach a nie w litrach

Powiem szczerze że nigdy mi więcej przy 150nie wzięła niż te 10l, ale jeżdze na zagraniczne trasy nie po Polsce, Włochy, Niemcy itp.
A to wiadomo jakie maja oni drogi, kierowców...

Raz wracałem powoli ze Szczecina do Gdańska, w niedziele koło 7 rano a więc żadnego ruchu nie było i Alfa spaliła koło 7L :shock:

Dj.iCE napisał:
Ja chce sobie kupić takie:
http://moto.allegro.pl/it...47_156_17_.html
mam nadzieje że wię wyświetli strona bo co chwile widze je wystawiane i zaraz ktoś kupuje je:)

Bardzo ładne :) i Sprzedawca godny polecenia, to mój dostawca części do Alfy :)
Moge Ci powiedzieć że w balona Cię nie zrobi :)
Myśle że bardzo ładnie będą leżały na autku :) Może także pomyśle o takich :mrgreen:

Tez mysle o przyciemnieniu szyb i w sumie dobry pomysł z tym opuszczaniem :wink: Tylko gorzej bedzie, jak to napisał Dj ICE, jak beda zatrzymywali w zime 8). Ale dobra bajera - połowa sukcesu :!:
Dj.iCE napisał:
http://moto.allegro.pl/it...47_156_17_.html
Jezeli chodzi o te fele, to sa zajebiste rzeczywiscie :!:

fr33 napisał:

aaaaaa zgadza sie jeszcze Cie nie bylo tu na forum a juz Maxika dostales :wink:

Co do czarnej folli z przodu to tez mialam, ale na Golfie no i oczywiscie kiedys dostalam 3 punkty i ponad 100€ mandatu. Folie musialam sciagnac i sie wstawic na Police pokazac, ze jest faktycznie sciagnieta a co najlepsze to w ten sam dzien jeszcze pojechalam okleic na nowo :lol:
A co tam :mrgreen: hehe

Sylwia napisał:
a co najlepsze to w ten sam dzien jeszcze pojechalam okleic na nowo
A co tam hehe
Sylwia, Ty to musisz byc wyluzowana dziewczyna :D :!:
Zachowanie godne nasladowania :wink:

wygląda OK. Pasowały by reflektory z czarnymi wkładami, Tylko broń boże nie maluj na czarno Scudetto.

Amortyzatory
Powrót