• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

BMW E90 320d

• Autor wątku Autor wątku rain
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To nie zaśmiecaj tylko rób nowy temat z fotami. 406C jest super :)

No i mała aktualizacja.

Samochód kupiony i zarejestrowany. Fura kosztowała mnie ostatecznie 10 000zł.

Wymieniłem już opony na nadające się do jazdy, uzupełniłem braki w oświetleniu i kilka plastików połamanych zakupiłem. Teraz pozostało wymienić sprzęgło + dwumasa oraz jeden wahacz na tyle i cieszyć się z jazdy :)

Dachem zajmę się na wiosnę.

Zaktualizowałbym coś, ale przez pół roku zrobiłem to co musiałem i było znane przy kupnie, czyli sprzęgło i dwumasa. Poza tym jeden tuleje wymieniłem na tyle, i koniec. Null. O ile byłem sceptycznie nastawiony do auta, to patrząc na moje poprzednie bryki: Thesis i 166, tutaj przez cała zimę jeździłem autem i nic się nie zepsuło, żaden błąd nie wskoczył, nic mnie nie zaskoczyło. A to wydatnie przełożyło się na mój portfel, dlatego zastanawiam się nad dołożeniem tempomatu, nagłośnienia Logic7, fotochromatycznych lusterek i założeniem szyber dachu skoro i tak dach mam do wymiany.

Aaaaa przepraszam, z mechaniki mam klocki do wymiany i muszę letnie opony kupić :)

A poza tym nawet fajnie się tym jeździ. Serio.

PS. I tak brakuje mi Alfy....

Amortyzatory
Powrót