Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Hehe, lubię pieniaczy anty LPG.
Znajomy kupił S4 B6, założył od razu kuchenkę i się śmieje bo 100 km kosztuje go mniej niż przy 2.5 TDI. A może ktoś chce podyskutować o dodatkowych kosztach eksploatacji w takim przypadku ? ;p
Piękne BMW, jak przeczytałem Twój post o cebulakach w Alfie na światłach to od razu przypomniała mi się czarna beta 730 z Transportera z Jasonem z białej koszuli i garniaku za kierownicą
Do setki może i o pół auta ale poźniej to różnica już idzie w sekundach
spoko, nie mój temat szkoda nabijać koledze niepotrzebne posty.
Tak czy inaczej piękna ta E38, bardzo możliwe, że za jakiś czas stanę się posiadaczem jednego z trzech aut: 166 3.0 V6, E38 silnik póki co jeszcze nie znany ale na bank PB, S8 4.2 V8.
Pozdrawiam
To grubo. Jak już się przesiadać na auto wroga to przynajmniej na najlepsze. A nie jakiś pasek.... :sarcastic: mam nadzieję że nie przegapię tematu
choć mi osobiście się wydaje że takiej ikony jak siódemka szczepana to niewiele aut może przebić.
To prawda, Szczepan postawił wysoko poprzeczkę
Generalnie ma to być trzecie auto w domu, na tzw. wypady weekendowe, z lpg.
Z tej trójki, którą podałem alfa ma najmniejszy motor ale strasznie mnie do niej ciągnie
Zobaczymy co się trafi.
Do miłego.
Z tymi marnymi groszami to nie przesadzaj. Jest za rozsądną cenę. Nie uważam żeby "trzeba było" wołać więcej. Jeszcze ładnych parę lat musi minąć żeby były więcej warte. Nawet biorąc pod uwagę stan.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.