Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam. tez zrobiłem aktualizacje do v6.0. Głos był polski, napisy na wyswietlaczu angielskie. Dość długo trwała, >10min (chyba, że przeoczyłem napisy), wiec wyszedłem z garażu i wróciłem po 40min. Wyjąłem USB, podłączyłem TOM-Toma. Działa. Telefony ponownie sparowałem. Działają. Jeszcze nie testowałem połączeń na Iphone4s ani SE NeoV. Podzielę się spostrzeżeniami.Być może nie musisz robić update do 5.5.
Wybierz na przykład Fiat Bravo, First Generation, pojawia się podobnie jak dla Giulietty wersja 5.6 ale na dole masz link do 5.5
Pewnie przekopiowali opis bez czytania go i tyle.
Możesz jeszcze ściągnąć wersję 5.6 dla Giulietty i dla Bravo i porównać czy pliki są te same. Jeśli są identyczne to pewnie wersja 5.5 dla Bravo
weszła by i do Julki![]()
Podobnie myślimy bo już to wcześniej zrobiłem, pliki takie same na moje oko, tak samo jak wgrywałem paczkę polskich komunikatów też była taka ogólna do aut z gammy Fiata a nie stricte do G.
Z drugiej strony jakiś taki lekki lęk przed wgraniem 5.5 z Bravo. Chodzi mi o to że po co ten podział na modele fur skoro niby do wszystkich pasuje taki sam 5.5 soft
Dwa razy próbowałem i to samo się działo, głoś Iwony informuje mnie że zaczyna aktualizacje i nic się nie dzieje. Po komunikacie normalnie uruchamia radio i B&M. Na tą chwile nic nie dam rady sprawdzić bo aku mi pało. Jutro kupuje nowy to będę się bawił![]()
Za krótko czekałeś. Po włączeniu się radia jeszcze trzeba zaczekać kilka minut na komunikat o zakończeniu się aktualizacji. W pliku z aktualizacją jest dokument PDF opisujący całą procedurę włącznie z koniecznością tego odczekania.