Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ja mam ponad 300km ale to jest chyba największa włoska impreza motoryzacyjna w Polsce. W tym roku będzie to dla mnie jak dla moherów pielgrzymka do Częstochowy [emoji3]. Potem zostaje tylko odwiedzić mekkę Alfistów - Alfacity.Na Forza Italia mam trochę daleko.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Powiem ci Patryk że moja żona jest dla mnie najpiękniejsza na świecie i dla żadnej innej mój tulipan już nie rozkwitnie [emoji3]. Ja już chyba się starzeje albo dziadzieje.Były też i takie klimaty![]()
![]()
Wysłane z HUAWEI P9 lite
Ona jest na zgrzewach. Albo pochytasz se z 2,4 ( ciężki temat ) albo wytniesz se obwódkę z tej zaślepki na wzór tej z lewej. Ja robiłem to na aucie. Pierw wiertarka i małe otwory jeden koło drugiego a potem wyciąć resztę i spiłować albo pilnikiem albo kątówką. Mi się udało szybko tym drugim.A otwór z zderzaku? Tam jest zaślepka wpinają czy to ciąłeś?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Marcin czy Marta jest na forum orgPowiem ci Patryk że moja żona jest dla mnie najpiękniejsza na świecie i dla żadnej innej mój tulipan już nie rozkwitnie [emoji3]. Ja już chyba się starzeje albo dziadzieje.
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
Hehehe chyba nie [emoji3]. Nie zmienia to faktu ,że do innej mój tulipan nie rozkwita a w mooooimmmm wieku napalam się tylko na dobre wozy hehehehheMarcin czy Marta jest na forum org
Były też i takie klimaty![]()
![]()
Wysłane z HUAWEI P9 lite
Jaka cena ?