Moim poprzednim(jeszcze go mam) samochodem była Alfa 147LF 1,9JTD 120km@150km, ale zawsze gdzieś tam w głowie był plan zakupu Brery, w której się po prostu zakochałem od pierwszego wejrzenia
Czas leciał, 147 ładnie się sprawowała i nie dawno wybraliśmy się na bicie rekordu w Gliwicach. Tam po zobaczeniu na żywo białej Brerki od pewnego czecha, decyzja zapadła. W tym roku będe miał Brerę
Poszukiwania nie trwały długo, (według mnie to przeznaczenie
) dałem zapytanie na klubowym fanpejdzu, czy ktoś coś ma na sprzedaż i jeszcze tego samego dnia dostałem oferte od Naszego klubowego kolegi. Jego ojciec miał w planach wystawić swoją na sprzedaż.
Jeszcze trochę wahałem się nad wyborem silnika 3,2 V6 czy nowszy TBI, ale jako że więcej jeźdze po mieście, V6 by mnie finansowo zrujnowała
I tak oto zakupiłem to oto cudo.
Najbliższe plany:
- wizyta u cinka, wymiana rozrządu, program,
- wymiana tłumika, aby uzyskać sportowy charakter brzmienia tego samochodu, myślicie że warto płacić za Ragazzon-a, i czy sama wymiana tłumika końcowego da już dobry efekt?
- i cały czas po głowie chudzą mi te fele http://it.picclick.com/ALFA-ROMEO-19-Ti-ALLOY-WHEEL-156082570-BRERA-190603248382.html, wiem, że które mam teraz, sa pro, ale jednak ciągnie mnie do tych z wersji TI
- no i lać i jeździć
Moje spełnione marzenie:
2 pierwsze foty ze starszą siostrą....
Czas leciał, 147 ładnie się sprawowała i nie dawno wybraliśmy się na bicie rekordu w Gliwicach. Tam po zobaczeniu na żywo białej Brerki od pewnego czecha, decyzja zapadła. W tym roku będe miał Brerę
Poszukiwania nie trwały długo, (według mnie to przeznaczenie
Jeszcze trochę wahałem się nad wyborem silnika 3,2 V6 czy nowszy TBI, ale jako że więcej jeźdze po mieście, V6 by mnie finansowo zrujnowała
I tak oto zakupiłem to oto cudo.
Najbliższe plany:
- wizyta u cinka, wymiana rozrządu, program,
- wymiana tłumika, aby uzyskać sportowy charakter brzmienia tego samochodu, myślicie że warto płacić za Ragazzon-a, i czy sama wymiana tłumika końcowego da już dobry efekt?
- i cały czas po głowie chudzą mi te fele http://it.picclick.com/ALFA-ROMEO-19-Ti-ALLOY-WHEEL-156082570-BRERA-190603248382.html, wiem, że które mam teraz, sa pro, ale jednak ciągnie mnie do tych z wersji TI
- no i lać i jeździć
Moje spełnione marzenie:
2 pierwsze foty ze starszą siostrą....