Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To jest dobreJedynyTakiSilnik
Miałem je w poprzedniej 159 i zdecydowałem, że muszę je mieć i w tej. Jakość nie odbiega wiele od oryginałów, a taki pakiet wychodzi cenowo znacznie korzystniej niż ori.
Różnią się trochę kształtem i brak tych gumowych antypoślizgowych wkładek. Ale tak jak napisałem - wcale to nie przeszkadzaAle konstrukcja jest chyba nieco inna... W oryginałach jeszcze jest guma, która „wystaje” z wycięć. Tutaj też masz coś takiego?
(mój oryginalny zestaw leży i czeka na okazję do montażu)
Wiem wiem, zaglądam czasem do Twojego tematuOstatnio wymieniłem sprężyny i auto teraz stoi jak fabryka dała, wiem wiem obecne tendencje są odwrotne. Ja jednak postawiłem na wygodę i komfort, wrażenia estetyczne nadal rodzą uśmiech![]()
Różnią się trochę kształtem i brak tych gumowych antypoślizgowych wkładek. Ale tak jak napisałem - wcale to nie przeszkadza
Wiem wiem, zaglądam czasem do Twojego tematuSam póki co nie zamierzam obniżać zawieszenia. W pierwszej kolejności muszę inne sprawy pozamykać. Ale na wiosnę wpadnie jakieś 18"
![]()
Powoli zaczynam kompletować swoje "must have" w 159
Dziś odebrałem paczkę od (oczywiście reklama musi być) misiu7911 - jak zwykle dobra robota
![]()