[156] bella 2.5 v6 :)

ar.192

Nowy
Auto
byly 156 2.0TS nero, 156 2.5 V6nero, 147fl rosso SZUKAM 159
DSC01665.jpgDSC01666.jpgDSC01669.jpgDSC01671.jpgDSC01688.jpgDSC01693.jpgKopia DSC01677.jpgKopia DSC01689.jpgKopia DSC01701.jpgKopia DSC01704.jpgKopia DSC01714.jpgKopia DSC01715.jpgwybaczcie, za brak opisu:( a więc alfe nabylem jakies 4 miesiace temu. auto sprowadzone bylo ze szwajcarii.wczesniej mialem 156 2.0ts ktora była też genialnym samochodem. ale to o v6 marzylem. A jak widac marzenia sie spelniaja:D alfa ma 223 tys ale doprowadziłem Nia do takiego stanu jakby miała z 50tys:cool: myslalem o sprzedazy ale za takie pieniadze jakie mi dawali to nie sprzedam jej w ogole. alfa zglebowana na 17. komfortu na nierownej drodze brakuje, duzo pali... ale co tam v6 nie kupuje się z rozsądku! i to w niej uwielbiam. wlozylem duzo, czasu, pieniędzy i serca w ten samochód. amortyzatory K&W. mooocno obnizona:cool: brzmienie, wygląd, charakter... generalnie super auto jak kazda alfa!

Ostatnia edycja:
ładna ale jakiś opis daj.

Jest na czym oko zawiesić :) czekam na opis i gratulacje.

gleba w alfie musi byc jak siła u bourneiki;) nie ma lipy:) a plack tani:P

Ostatnia edycja:
Trochę nie mój styl jeśli chodzi o zderzaki, ale podoba mi się. Nero i Blue Cosmo to chyba najładniejsze kolory w 156. I do tego szprychowe felgi :D

PS: Jeszcze tylko pryśnij listwę na przednim zderzaku pod kolor i będzie idealnie :)

właśnie mam to w zamiarze zrobić:) tylko niech sie troszke cieplej zrobi. mam jeszcze drugie 17, od 147 takie trzy kólka, ale te chyba troche ladniejsze:)

dokładnie:) tristary. dzięki za sprostowanie;)

naprawdę milo sie czyta takie opisy, dzięki:rolleyes:

Aż mi się łezka zakręciła wspominając moja pierwszą blue cosmo na bananie:( Ale V-ka fajnie się prezentuje wrzuciłbym tylko ori lampy na tył.

Aż mi się łezka zakręciła wspominając moja pierwszą blue cosmo na bananie:( Ale V-ka fajnie się prezentuje wrzuciłbym tylko ori lampy na tył.

jak tak tęsknisz za swoja byłą blue cosmo to nie ma problemu, mozemy sie zamienić;) bo posiadasz auto o jakim obecnie marze... ten czerwony kolor! :cool: jeszcze z silnikiem 1,75 tbi jakby była :rolleyes: no nic jesienią moze taką gdzieś upoluje...

Nie stała ona przypadkiem niedawno na allegro? Bo chyba ją tam oglądałem.

Piękne połączenie czarny kolorek z kremową skórą :) Alfa na serio piękna, ale pewnie sam sobie z tego zdajesz sprawe :)

Amortyzatory
Powrót