• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] bella 2.5 v6 :)

Nie stała ona przypadkiem niedawno na allegro? Bo chyba ją tam oglądałem.

stała, stała:) ale za takie pieniadze jak mi proponowali to jej nie sprzedam:mad: i zrezygnowalem ze sprzedazy dopoki mi sie nie trafi jakas ladna 159 albo 147GTA. Więc narazie zostaje u mnie i czeka w garażu na cieplejsze i suche dni:cool:

- - - Updated - - -

Piękne połączenie czarny kolorek z kremową skórą :) Alfa na serio piękna, ale pewnie sam sobie z tego zdajesz sprawe :)

dzięki:) ale widze, ze u Ciebie tez serducho pod maska z charakterem -1.7 boxer- ;)

jak tak tęsknisz za swoja byłą blue cosmo to nie ma problemu, mozemy sie zamienić;) bo posiadasz auto o jakim obecnie marze... ten czerwony kolor! :cool: jeszcze z silnikiem 1,75 tbi jakby była :rolleyes: no nic jesienią moze taką gdzieś upoluje...
Ja jak już się przesiąde to póki co tylko na 2.4 choc nie mówię bo V-ka mi sie marzy i chodzi po głowie od dawna.

Ja jak już się przesiąde to póki co tylko na 2.4 choc nie mówię bo V-ka mi sie marzy i chodzi po głowie od dawna.

no taka 2.4 jtdm 210 koni tez cos pieknego:) wyglad, komfort, prestiz i nie za wysokie spalanie...:D ale ja jednak wole wysokie obroty, niesamowity ryk (najlepiej v-ki) i to przyjemne wciskanie w fotel przy 5tys. :cool: za dieslem jakos nie przepadam lecz nie moge sie wypowiadac w kwestii 2,4jtdm bo nigdy takim nie jechalem a mozliwe, ze bym zmienił zdanie po takiej jezdzie 159 z tym silnikiem;)

Trochę krytyki nie zaszkodzi ,a więc lampy tylne ala Lexus szpecą ,a co do skóry co każdy się jara kolorem to bananowe skóry są pospolite jak ABS ..
Reszta bardzo fajna i widać ,że szanujesz autko .. Bez urazy za chłodne słowa.

Pozdrawiam

Też zauważyłem pospolitość bananków i dlatego nie mam zamiaru wrzucać takich do siebie :D Mimo to nadal wyglądają ładnie - nawet bardzo. Co do lamp mi się też nie podobają i wolę zwykłe, ale to kwestia gustu :P

Też zauważyłem pospolitość bananków i dlatego nie mam zamiaru wrzucać takich do siebie :D Mimo to nadal wyglądają ładnie - nawet bardzo. Co do lamp mi się też nie podobają i wolę zwykłe, ale to kwestia gustu :P
Może i pospolite ale mi bardziej podoba się banan niż np. czarne

Miodzio :D , tylko tak jak Barus wspomniał lampy tył na ori i te straszne gumowe dywaniki.
Pozdro

gumowe dywaniki tylko sa na zime, zeby sie nie moczyły orginalne czarne z materiału:) ale uwazam mimo wszystko, ze banan z ciemnym kolorem wygłada najlepiej:) i jeszcze bede tak nieskromny, ze uwazam, ze te skory sa najladniejsze jakie były dostepne w 156. wnetrze wtedy jest takie 'egzotyczne';). czarna nie oddaje tego kontrastu... ewentualnie czerwona jest ok. i raczej nie powiedziałbym, ze jest pospolita jak abs;) a co do tylnych lamp to moze i zmienie po tych przygnebiajacych komentarzach na ori:P najbardziej by mnie ledy jakieś interesowały na tył ale raczej nic konkretnego do alf nie ma...

Ostatnia edycja:
Ty niereformowalny jesteś! :D
Jestem reformowalny... ale tęsknię za swoją NERO z 'bananami' i do nowej-starej 156 też wrzuciłbym takie właśnie ... :)

- - - Updated - - -

Ręka Giertycha go nie dosięgła :)
W 2006 miałem 15 lat, więc Romek jednak nade mną czuwał :D

- - - Updated - - -

(1) gumowe dywaniki tylko sa na zime, zeby sie nie moczyły orginalne czarne z materiału:)

(2)ale uwazam mimo wszystko, ze banan z ciemnym kolorem wygłada najlepiej:) i jeszcze bede tak nieskromny, ze uwazam, ze te skory sa najladniejsze jakie były dostepne w 156. wnetrze wtedy jest takie 'egzotyczne';). czarna nie oddaje tego kontrastu...

(3) ewentualnie czerwona jest ok. i raczej nie powiedziałbym, ze jest pospolita jak abs;)

(4) a co do tylnych lamp to moze i zmienie po tych przygnebiajacych komentarzach na ori:P najbardziej by mnie ledy jakieś interesowały na tył ale raczej nic konkretnego do alf nie ma...

1- chodziło mi o kolor ;) Gumowe dywaniki zimą - całkiem zrozumiała sprawa :)

2- ja także :)

3- czerwona ... jak dla mnie troszkę zbyt 'ordynarna' chyba :)

4- napisz do Witka (ProximAR) - będziesz miał led'y :)

- - - Updated - - -

A ja uważam, że jasno siwe wyglądają zayebiście :)
Te też :) Wszystko zależne od koloru nadwozia :)

Ostatnia edycja:
stała, stała ale za takie pieniadze jak mi proponowali to jej nie sprzedam i zrezygnowalem ze sprzedazy dopoki mi sie nie trafi jakas ladna 159 albo 147GTA. Więc narazie zostaje u mnie i czeka w garażu na cieplejsze i suche dni
A jaka kwota Cie interesuje?
Ładna V6 :D

A jaka kwota Cie interesuje?
Ładna V6 :D

powiem Ci, ze dopoki mi sie jakas druga alfa nie trafi to ta zostaje u mnie. wiec najbardziej by mi odpowiadala zamiana na jakas inna TYLKO alfe :cool: ale z drugiej strony to mi jej szkoda bo ciezko o taka v6 w takim stanie, a do tego mnostwo kasy wpakowałem w moja belle...:) ale jesli miałbym ja sprzedac za gotowke to 14tys. z dwoma kompletami felg 17 te co na zdjeciu plus tristary 17. i dorzucilbym komplet opon zimowych z felgami... na zimowkach samych 12.000tys. ale nie chce zostawac bez auta. wiec najlepiej jakby mi sie jakas druga trafila najlepiej w kolorze rosso:P ale zbytnio nie mysle o sprzedazy mojej V6. moze za jakis czas...;)

Pytania w sprawie lamp kieruj do Proxim@ar, on udzieli Ci wszystkich niezbędnych informacji :)
Orientacyjny koszt to 300-400PLN, z resztą jest napisane w temacie który Ci podlinkowałem ;)

Amortyzatory
Powrót