[159] Bella 159 Marrone luci del bosco

To ja jestem tym nowym nabywcą tego pięknego auta.

"Kamilliverpool" też miałem podjechać w piątek po tobie jeśli jej nie weźmiesz, lecz po dłuższych przemyśleniach wiedziałem że po tobie nie będę miał po co jechać bo na 100% ją weźmiesz. Więc wróciłem z wakacji 3 godziny szybciej (dodam że moja poprzednia Alfa się delikatnie rozpadła i ledwo co dojechałem) i pojechałem do Dawida obejrzeć to auto, z zamiarem kupna. Od teraz jestem właścicielem tej Pięknej Alfy.

Dodam że takiego miłośnika Auta/Alfy nigdy na oczy nie widziałem, tyle co on wkładał w to auto serca i pracy to szok.

Pozdrawia Szymon.

"Kamilliverpool" też miałem podjechać w piątek po tobie jeśli jej nie weźmiesz, lecz po dłuższych przemyśleniach wiedziałem że po tobie nie będę miał po co jechać bo na 100% ją weźmiesz. Więc wróciłem z wakacji 3 godziny szybciej (dodam że moja poprzednia Alfa się delikatnie rozpadła i ledwo co dojechałem) i pojechałem do Dawida obejrzeć to auto, z zamiarem kupna. Od teraz jestem właścicielem tej Pięknej Alfy.

Dodam że takiego miłośnika Auta/Alfy nigdy na oczy nie widziałem, tyle co on wkładał w to auto serca i pracy to szok.

Pozdrawia Szymon.

To prawda , od wczoraj jeżdżę Porsche Cayenne S :) i choć to nie to samo co włoska myśl techniczna , to ma swój urok :)
IMG_20180728_134317.jpgIMG_20180728_134317.jpg

Pozdrawia Szymon.

Gratuluje, niech Ci sluzy przez dlugi czas. Miales racje, ze zerwales sie z wakacji bo po mnie faktycznie raczej nie mial byc juz po co przyjezdzac :)
Dlugo szukales? Bo ja juz sie chyba poddaje i poczynilem juz pierwsze kroki w strone Saaba bo druga tak dopieszczona 159 juz sie raczej nie trafi :P

Kup za 20 a za 10 do prowadź ja do zadowalającego Cię stanu. Myślę że jest to możliwe.
No i gratuluję auta że stajni Vaga:)

Kup za 20 a za 10 do prowadź ja do zadowalającego Cię stanu. Myślę że jest to możliwe.
No i gratuluję auta że stajni Vaga:)

Żeby kupić za 20 i doprowadzić do takiego stanu co była moja to trzeba drugie 20 i kupę czasu :)

Dzięki :) prosię jeździ fajnie :)

szukałem to może ze 2 miesiące, o ile można to nazwać szukaniem.

Szukałem wersji 2.4 sedan ti w oyginale. byłą jedna an śląsku która mi się podobała wszystko pięknie, wysłałem experta z autotesto o nią i okazało się że wymaga wkładu a w tym samym czasie pojawiła się ta na allegro, na początku nie byłem zainteresowany dokładanym ti i w ogóle silnikiem 1.9 ale po tych przeróbkach co zrobił dawid auto prezentuje się o niebo lepiej niż oryginalne ti oraz zbiera się lepiej niż 2.4 ti..

jeśli byś był zainteresowany raportem tej alfy co mi się spodobała jestem wstanie ci go udostępnić.

szukałem to może ze 2 miesiące, o ile można to nazwać szukaniem.

Szukałem wersji 2.4 sedan ti w oyginale. byłą jedna an śląsku która mi się podobała wszystko pięknie, wysłałem experta z autotesto o nią i okazało się że wymaga wkładu a w tym samym czasie pojawiła się ta na allegro, na początku nie byłem zainteresowany dokładanym ti i w ogóle silnikiem 1.9 ale po tych przeróbkach co zrobił dawid auto prezentuje się o niebo lepiej niż oryginalne ti oraz zbiera się lepiej niż 2.4 ti..

jeśli byś był zainteresowany raportem tej alfy co mi się spodobała jestem wstanie ci go udostępnić.
Hej Tymek, ktora to Alfa jesli moge spytac? Duzo wkladu wymaga?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Potwierdzam :)

- - - Updated - - -

Trzeba szybko podjechać zobaczyć Cayenne, bo coś czuję że też szybko będzie się zmieniać ;)

Alfa romeo 159 Ti 2.4 sedan Miejscowość: Leszczyn Szlachecki.
Portal: otomoto
ID: 6037852137
Byłem oglądać na zdjęciach ładna w rzeczywistości porażka i nie warta nawet 15 tysięcy.
Lakier z ogromną ilością odprysków, rdza zaklejona taśmą, silnik mokry

Ta o której pisałem wcześniej chyba sprzedana i ktoś wpadł na koszty.
Wyślę ci na pw link i hasło do raportu z tamtej alfy, ocenisz czy warta.

Auto na sprzedaż. Zapraszam chętnych .
olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-9jtdm-CID5-IDERgmb.html

Informuję że obecny właściciel zamierza sprzedać auto z tego tematu ;) jeśli ktoś chętny to szukajcie na FB ;)

Wygląda na to że przygoda z Alfa Romeo wcale się nie skończyła ;)
Zdjęcie przedstawia nowy nabytek, wielu może kojarzyć ten projekt, z swojej strony będę kontynuował i rozwijał go dalej :)

Wygląda na to że przygoda z Alfa Romeo wcale się nie skończyła ;)
Zdjęcie przedstawia nowy nabytek, wielu może kojarzyć ten projekt, z swojej strony będę kontynuował i rozwijał go dalej :)
IMG_20201222_113444.jpg

- - - Updated - - -

Ciężko z telefonu załadować :)

Amortyzatory
Powrót