Będzin i okolice

• Autor wątku Autor wątku Eva
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No koledzy jest was tam troche w Będzinie:) Mimo ,że ja z odległej krainy to od 3 lat dziennie spędzam tam więcej czasu niż u siebie bo latam se tam Rabenem....Jak by jakiś kierowca z Volvo lub Premiumki machał wam to nie zaden gej ino jo:P hehehe Pozdro dla Będzina i ościennych

Hej ziomki z Będzina i okolic...Wpadacie w niedziele 24.06 na motopiknik w Będzinie??? Może by tak się pokazać większą ekipą miłośników aut z klasą????Zapodałem temat na forum - Górnysląsk.... więc chętni wpisujcie się

Z okolic Będzina to raczej ona nie jest bo rejestracja SBL, bardziej Tychy i te okolice popytać

Myślę, że powinienem się załapać do Waszej grupy...Przyjmiecie mnie???;)

Witajcie. Mitka posiadam od 2009 roku ale dopiero teraz tu zawitałem.
Bedzin Syberka :)

1 września - spotkanie na stawach u Damiana

1 września zapraszam wszystkich fanów na spotkanie na stawach rodzinnych w Pilchowicach.
Jak zawsze, spotykamy się najpierw na parkingu za stacją benzynową pod Auchan (Gliwice ul. Rybnicka).

Planowane wyjazd spod Auchan godzina 15.00 - na samych stawach jesteśmy do 15 minut.

Każdy niech weźmie ze sobą coś na grilla - ketchup, musztarda oraz talerzyki jednorazowe będę na miejscu. Napoje bezalkoholowe do kupienia na stawach.
Na miejscu postawiona jest duża wiata, także deszcz nie jest wymówką do nie pojawienia się :-)

Dla wędkarzy możliwość połowu ryb.
Dla dzieci trampolina, zjeżdżalnia, piaskownica oraz huśtawki.
Możliwośc gry w paintball'a - lista chętnych do 30 sierpnia.

Dojazd :

http://maps.google.pl/maps?saddr=50.210856,18.550276&daddr=Rybnicka&hl=pl&ll=50.225026,18.626633&spn=0.109165,0.249596&sll=50.23985,18.636417&sspn=0.054566,0.124798&geocode=FSgo_gIdBA4bAQ%3BFbjT_gIdjpscAQ&t=h&mra=dme&mrsp=1&sz=13&z=12

Amortyzatory
Powrót