Będzin i okolice

• Autor wątku Autor wątku Eva
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

Eva

Guest
Witam wszystkich Alfaholików :) :D Są jacyś w Będzinie?:)

A pewnie ze są :D
Siostra moja Luna pomyka zieloną 147 a przemily forumowicz Korczu - czarną 147 TI :D
Hm.. Będzin stoczterdziestkamisiódemkami stoi :D

mieszkaniec Sławkowa :D ale stały bywalec Dąbrowy Górniczej i Piekar Ślaskich ;]

to kiedy jakies wspólne spotkanko?:D

Witom z zagranicy:D (czyt.z za Brynicy):D

za Brynicą też bywam codziennie w pracy ;) wczoraj właśnie mi machał jakiś kolega w czarnej 147 :) swoją drogą to popieram machanie bardzo miły zwyczaj ;)

Ostatnia edycja:
tak tak to ja ci chyba machałem...masz 147 czarna na xenonach ?! jesli tak to my sie mijalismy kolo dworca PKP w Bedzinie:) masz bardzo ładna Belle :)mysle ze wpadniesz na jakis zlocik?! pozdrawiam i do zobaczenia na drodze:)

:) to ja. Twoja również bardzo ładna napewno czyściejsza niż moja ;) mam nadzieję, że widziałeś jak odmachałam ;) Pozdrawiam

No to MOji drodzy , troche nas jest :D to moze w którąś niedziele jakies spontanik?:D okolice zamku w Bedziniu , chyba ze znacie jakies fajne miejsce bo ja to zielony jestem :P hehe ale wjade wszedzie gdzie trzeba :D

Co wy na to?:D

moze połączymy siły i wszyscy pojedziemy pod kopiec do piekar śląskich??? ustalajmy date na 6 lub 13 czerwca pozdrawiam
nam pasuje 6 czerwiec

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót