Będzin i okolice

• Autor wątku Autor wątku Eva
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
????? no to witam, to miala wiocha czemu sie nie znamy?? chyba ze sie znany , ale nick mi nic nie mowi, w kazdym razie pozdrawiam.

Heh wiesz na małych wiochach to wlasnie sie czesciej zdarza niz w miastach:P Napewno sie znamy tylko nie kojazymy:)

Nic jest zastrzezony i nikt go nie uzywa. Dokładniej jestem z osiedla i woziłem sie do ciemna 33 napewno zkojazysz bo powoli nie jeździlem pozdr

Ostatnia edycja:
Heh wiesz na małych wiochach to wlasnie sie czesciej zdarza niz w miastach:P Napewno sie znamy tylko nie kojazymy:)

Nic jest zastrzezony i nikt go nie uzywa. Dokładniej jestem z osiedla i woziłem sie do ciemna 33 napewno zkojazysz bo powoli nie jeździlem pozdr

gdybys mial jakies pytania czy problemy z bokserem to chetnie pomoge. trzy lata jezdzilem 145 i niektore usterki pozwolily mi troche poznac to auto. do mechanika mi daleko, ale przezylem juz wymiane silnika, skrzyni, sprzegla...cos tam z tego sie pamieta;] poza tym chetnie poslucham jak chodzi niespelnione marzenie.

Witam
Mam pytanie do kolegi Biedziaka.

Dochodza koledze wiadomosci na PW odemnie??

Pozdrawiam

Tak ja :), kilka dni w tygodniu (zalezy gdzie jestem ;) )mam widok z balkonu na kopiec, wiec daleko nie jest ;).

Żółta 145 (Poczta Polska) również z Będzina i pozdrawia :D

Siostra moja Luna pomyka zieloną 147

czy przypadkiem nie mieszka na Armi Ludowej bo często tam widzę taką 147 na klubowych ramkach jak przyjeżdżam po listy do skrzynki :)

Ostatnia edycja:
Żółta 145 (Poczta Polska) również z Będzina i pozdrawia :D

sebuś - a pamiętasz jak ci mrug. i mach. na syberce ?
i nic z twojej strony :eek:
dopiero dojechałem się na trasie na k-ce i obtrąbiłem i wtedy zakumałeś , dodatkowo wyprzedziłem i zwolniłem co byś ramki zobaczył

żeby mi to było ostatni raz :mad:

Na syberce widziałem cię ale machania i świateł nie zauważyłem... ale na trasie to już z cię widziałem wcześniej w lusterku wstecznym :)
co do machania to już na Będzinie dałem sobie spokój bo żadna Alfa oprucz Korcza nie odwzajemniła mi tym samym :(

Siema marcinchorzów mi to obojętne ja pracuje na rano może jutro

witam misiekmisiek sory ze tak pózno odpisuje możemy sie zderzyc dopiero za 2 tygodnie moje malenstwo idzie do lakiernika miałem małego dzwonka . gosc mi wjechał w tył ale za to pomaluje sobie 90 % furki :-) jak tylko odbiore to możemy gdzies pojechac !!! pozdrawiam. Moze jeszcze ktos dołaczy ??

Witam marcinchorzów jak pomalujesz alfe to daj znać to gdzieś się spotkamy

Amortyzatory
Powrót