• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulietta] Bagażnik dachowy (baza) do Julci z 2010

• Autor wątku Autor wątku tabee
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Odświeżę temat.
Ktoś coś w sprawie belek? Jakieś dobre/złe doświadczenia?

Podpinam się pod odświeżenie tematu.

pozdrawiam

Witam,
Najcichszy i "najładniejszy" to Whispbar S4 K590, ale nie najtańszy.
Taki leży u mnie w garażu, jedno użycie za ponad 1 tyś. PLN. Kupiłem terenówkę na wyjazdy :( giulietta.jpg

Pozdr.

Witam,
Jeżeli ma ktoś na zbyciu bagażnik dachowy do Julki to chętnie odkupię :)

Ja kupilem w tym roku bagaznik bazowy CRUZ dedykowany do Giulietty. Aluminiowe belki, montaz 5minut, pasuje idealnie. Przetestowane z duzym boxem przy predkosciach autostradowych i jest ok.

Też myślałem o tym CRUZ. A jeździłeś bez boxu? Głośny ten bagażnik ?

[MENTION=55374]Maniak92[/MENTION] ja mam na zbyciu oryginalny bagażnik do Julki

Maniak92 - Cruz trochę gwiżdże jak się leci z samymi belkami takie 120kmh + ale nie jest to uciążliwe na tyle że wkurza albo radia nie słychać...delikatny odgłos i tyle..

Odświeżę temat i się zapytam, jak duży box montowaliście na Julkę? Zdejmowaliście antenę, żeby zalożyć większy?

U mnie Taurus Altro 460, biały (bo białe auto :) i belki whispbar z kitem do Julki.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

A wiecie czy da się gdzieś wyporzyczyć bazowy do Julki? Czy raczej tylko kupno wchodzi w grę?

Akcesorium fabryczne ciężko dostępne, więc pewnie trzeba by było kupić.

W dwóch wypożyczalniach, które odwiedziłem nie mieli odpowiedniej bazy do Julki więc kupiłem....jesli jestes z Wawy to mogę pożyczyć.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Cześć,

zdecydowałem się na boxa. Bagażnik Yakima Flashbar z kitem dopasowującym, box Interpack. W skrócie, wszystko bardzo przyjemne w montażu i jeździe. Zarówno bagażnik i box ciche póki co w testowanej prędkości 120km/h (zadnych swistów itd.). Box fajnie tez wygląda na samochodzie bo tu początkowe nie byłem przekonany jak to będzie wyglądało. Poniżej foto.
1.jpg

Pozdr

Amortyzatory
Powrót